Streamingnyt

HBO Nordic Top 10 – De mest sete serier i 2020

Det er tid til at se tilbage på de serier, der har været mest populære på HBO Nordic i året, der er snart er gået.

Serieåret på HBO Nordic startede med nye episoder af fan-favoritten, Vikings, med danske Marco Ilsø og Alex Høgh Andersen. Den 30. december i år ruller den definitivt sidste sæson af den populære saga over skærmen, og alle episoder af finalesæsonen frigives på premieredagen.

2020 var heller ikke mange dage gammelt, da serieversionen af Stephen Kings uhyggelig roman, The Outsider, havde premiere. Serien fandt hurtigt et stort publikum og blev en af årets mest sete.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

I løbet af foråret blev verden vendt på hovedet pga. Covid-19-pandemien, og under forårsmånederne ramte en lang række titler HBO Nordic, blandt andre de helt nye serier, Perry Mason, The Plot Against America, I May Destroy YouMrs. America og I Know This Much Is True. De fik følgeskab af en række tilbagevendende publikumfavoritter; Westworld, Killing Eve og Billions.

Over sommeren fik det anmelderroste horrordrama, Lovecraft Country, premiere, og i det tidlige efterår seriedebuterede Call Me By Your Name-instruktøren, Luca Guadagnino, med coming-of-age-dramaet, We Are Who We Are.

I det sene efterår var der endelig premiere på den stjernespækkede miniserie, The Undoing, instrueret af Susanne Bier. Serien fik den bedste danske åbning for en ny serie i HBO Nordics historie og blev et af efterårets store samtaleemner.

Efteråret bød også på anden sæson af den anmelderroste fantasy-serie, His Dark Materials, og så var der premiere på den stærke, svenske dramaserie, Beartown, baseret på Fredrik Backmans internationale bestseller.

Ved årets Emmy-uddeling løb Succession med hovedprisen for bedste dramaserie og inkasserede i alt 7 priser. Den serie, der fik allerflest priser blandt samtlige af de nominerede, var HBOs spektakulære miniserie, Watchmen, der vandt intet mindre end 11 Emmy-statuetter. Der var også flotte priser til Euphoria, som netop har haft premiere på det første af to særafsnit, der skal bygge bro mellem første og anden sæson af den populære dramaserie.

HBO Nordic Top 10 – De mest sete serier i 2020

1: Vikings
2: Westworld
3: Chernobyl
4: The Outsider
5: The Undoing
6: Game of Thrones
7: Killing Eve
8: His Dark Materials
9: Euphoria
10: Beartown

*Listen er baseret på data indsamlet fra 1. januar-30. november, så titler som f.eks. The Undoing og Beartown, der begge havde premiere i det sene efterår, har haft væsentligt kortere tid på tjenesten end serier, der har ligget der det meste af året. 

Kilde: HBO Nordic presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button