Streamingnyt

I May Destroy You

- Ny HBO serie har premiere 8. juni

I MAY DESTROY YOU er en frygtløs, ærlig og provokerende serie, der udforsker, hvordan vi opfatter distinktionen mellem seksuel frigørelse og udnyttelse. Den britiske skuespillerinde og manuskriptforfatter, Michaela Coel, har skabt serien og spiller også hovedrollen.

Arabella (Michaela Coel) er en bekymringsfri og selvsikker kvinde, bosat i London. Hun har en gruppe gode venner, en kæreste i Italien og en spirende forfatterkarriere. Men da hun en nat oplever at få puttet stoffer i sin drink, bliver hele hendes liv efterfølgende vendt på hovedet.

Michaela Coel er en prisvindende skuespiller, manuskriptforfatter og digter. Hun er en af Englands mest lovende unge talenter og fik sit gennembrud som manuskriptforfatter og hovedrolleindehaver i serien Chewing Gum (2015-2017). En rolle, hun modtog en BAFTA for i kategorien bedste skuespillerinde i en komedie.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Blandt de øvrige medvirkende finder man Weruche Opia (Inside No9), Paapa Essiedu (Kiri), Aml Ameen (Yardie), Adam James (Belgravia), Sarah Niles (Catastrophe), Ann Akin (Philip K. Dick’s Electric Dreams), Harriet Webb (Plebs), Ellie James (Giri/Haji), Franc Ashman (Peep Show), Karan Gill (Flesh & Blood) og Natalie Walter (Horrible Histories).

Michaela Coel fungerer selv som seriens executive producer sammen med Simon Maloney, Phil Clarke og Roberto Troni, og det er Sam Miller, der instruerer.

I MAY DESTROY YOU er en co-produktion mellem HBO og BBC og er internationalt distribueret af Warner Brothers International Television Distribution.

I May Destroy You | Official Teaser | HBO
I May Destroy You | Official Teaser | HBO
Kilde: HBO Nordic presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


SkyShowtime 39 kr Annonce

I samme kategori

Back to top button