I Know This Much Is True

HBO Nordic er snart klar med en ny miniserie med Mark Ruffalo. I Know This Much Is True er baseret på Wally Lambs prisbelønnede bog af samme navn. Det er den kendte filminstruktør, Derek Cianfrance (Blue Valentine, The Place Beyond the Pines), der har instrueret alle seks afsnit af serien.

Mark Ruffalo spiller dobbeltrollen som de identiske tvillingebrødre, Dominick og Thomas Birdsey. Serien udspiller sig i den fiktive by Three Rivers i Connecticut og fortæller, både i nutid og via tilbageblik, historien om et brødrepar, hvor den ene lider af paranoid skizofreni. I seks afsnit følger man brødrenes parallelle liv – et liv, der er fyldt med svigt, selvopofrelse og tilgivelse.

Ruffalo står i spidsen for et stærkt cast, der blandt andre tæller Melissa Leo, Rosie O’Donnell, Juliette Lewis og Kathryn Hahn.

Derek Cianfrance instruerer alle seks afsnit og fungerer også som executive producer sammen med Mark Ruffalo, Ben Browning, Glen Basner, Gregg Fienberg, Lynette Howell Taylor, Wally Lamb og Anya Epstein.

I Know This Much Is True (6×60 minutter) får premiere 28. april på HBO Nordic.

HBO Nordic: I Know This Much Is True | Teaser
HBO Nordic: I Know This Much Is True | Teaser
28 apr 2020 00:00
*HBO Nordic

I Know This Much Is True HBO Nordic
Drama Serie

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Back to top button