The Outsider

HBO er 13. januar klar med en ny dramaserie, The Outsider. Serien følger efterforskningen af et forfærdeligt mord på en 11-årig dreng og de mystiske hændelser, der sker i kølvandet på sagen. På premieredagen bliver de to første episoder tilgængelige. Der er 10 episoder i alt.

Ben Mendelsohn spiller efterforskeren Ralph Anderson, som bliver sat til at undersøge et makabert drab på den 11-årige Frankie Peterson – en lokal dreng, der er blevet lemlæstet og efterladt i skoven i Georgia. Forbrydelsen er præget af en række mystiske omstændigheder, og det får Ralph til at søge hjælp hos den uortodokse privatefterforsker, Holly Gibney (Cynthia Erivo). Ralph håber, at Hollys usædvanlige metoder og evner kan hjælpe dem med at finde en forklaring på det uforklarlige.

En af hovedrollerne i serien bliver spillet af Emmy- og Golden Globe-vinder Jason Bateman (Ozark, Arrested Development), der også instruerer seriens første to episoder.

Foruden Bateman finder man en lang række prisbelønnede skuespillere på rollelisten, blandt andre Ben Mendelsohn (Animal Kingdom), Cynthia Erivo (Harriet), Bill Camp (The Night Of), Mare Winningham (The Affair), Paddy Considine (Peaky Blinders), Julianne Nicholson (Boardwalk Empire), Yul Vázquez (Divorce), Jeremy Bobb (The Knick) og Marc Menchaca (The Sinner).

HBO Nordic: The Outsider | Teaser
HBO Nordic: The Outsider | Teaser
13 jan 2020
*HBO Nordic

The Outsider HBO Nordic
Drama Serie

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Euro 2020 ViaplayReklamelink

Back to top button