Nyheder

Hans Pilgaard tilbage i stolen

Kendis-faktoren og de gode gerninger er i top, når Danmarks quiz-maestro Hans Pilgaard er tilbage på skærmen med en ny sæson af det evigt populære quizprogram ‘Hvem vil være millionær?’.

I de første programmer af den nye sæson er det nemlig kendte danskere, der skal forsøge at vinde penge til gode formål. Derefter står den på programmer med tvillinger, bonderøve, byrotter og meget mere i løbet af efteråret.

Go’ morgen lig med go’ million?
I første program mandag 4. august er det ‘Go’ morgen Danmark’-værterne Katrine Hertz Mortensen og Mikkel Kryger, der tester deres viden hos Hans Pilgaard. De håber på at spille en stor check hjem til Børnecancerfonden, men hvis de skal gå hele vejen til millionen, er der først lige 15 spørgsmål, de skal svare rigtigt på.

For at få nerverne i ro, forestiller duoen sig, at de “bare” spiller Trivial Pursuit i sommerhuset, men illusionen er svær at holde, da presset vokser. Og hvilket land er det lige, der har det største areal? Australien, Brasilien, Kina eller Indien?

Sjove folk og tv-kolleger

Hvem vil være millionær 2014
Henrik Ohsten / TV 2

I sæsonens andet program mandag 11. august er humoren i højsædet. Her er det nemlig standupperen Geo og journalist og tv-vært Thomas Skov, der svarer på spørgsmål hos Hans Pilgaard.

De to jyder mødte hinanden i en debat på Twitter og er nu gode venner. Geo har før spillet penge hjem i den gode sags tjeneste, mens Thomas er debutant og meget opsat på at gå hele vejen til fordel for Kræftens Bekæmpelse. Thomas fortæller, at han altid kaster strømper efter tv’et, når han ser programmet derhjemme, så hvordan mon det er selv at være med?

Efter deres sjove og velgørende anstrengelser får Hans Pilgaard besøg af et par tv-kolleger, nemlig værterne Sigurd Kongshøj og Mikkel Herforth. De har valgt at quizze til fordel for Børnecancerfonden – men skal allerede tænke sig grundigt om, da de når til spørgsmålet til 5.000 kr. For hvad er det lige, en promille svarer til?

I samme kategori

Back to top button