Canal DigitalHDTV

H2 har premiere i dag hos Canal Digital

history H2 hdCanal Digital lancerer i dag endnu en History kanal i deres udbud. Den nye kanal H2 lanceres som ny HD kanal i Family tv-pakken.

H2 beskrives som en naturlig forlængelse af HISTORY, hvor information er lig med underholdning fortalt på nye, overraskende og spændende måder.Kanalen indeholder et line-up af egenproducerede serier og programmer, der giver et dybere perspektiv af alverdens historie.

Den nye kanal giver seerne mulighed for at dykke endnu længere ned i vores fascinerende verdenshistorie, de store personligheder og afgørende historiske begivenheder.

Programfladen på H2 fokuserer på nutidigt, underholdende og forståeligt indhold med spændende facts og medrivende handlinger.

Premiereprogrammerne inkluderer blandt andre The World Wars, Decoded og Ancient Aliens. H2 præsenterer også et Hidden History tema hver mandag aften med programmer som Cities of the Underworld og Decoding the Past.

Big History Brian Cranston H2

Der bliver bl.a. også dansk premiere på den historiske serie ‘Big History’, der går hele 13,7 mia. år tilbage i tiden, til dengang universet blev dannet ved det store ‘big bang’.

Serien består af 16 afsnit af en halv times varighed og til sidst ét langt program på to timer, der søger at samle det store puslespil om den ‘store’ historiefortælling.

Bryan Cranston – kendt fra serien ‘Breaking Bad’ – lægger stemme til ‘Big History’, der i hvert afsnit tager udgangspunkt i ét bestemt emne – fx de store pyramider, Titanic og den amerikanske revolution – og dernæst bevæger sig i overraskende retninger, der bl.a. kan inkludere astronomi, fysik, kemi, biologi, antropologi, historie og økonomi.

Ambitionen for serien er ikke kun at fortælle verdens historie, men at ændre den måde historien opleves og forstås på.

‘Big History’ sendes første gang på H2 torsdag d. 13. november kl. 21.00.

H2 udsendes på 1 vest på frekvensen: 11.785 GHz, POL H, DVB-S2 SR:30.000, 8PSK

Kilde: Canal Digital

I samme kategori

Back to top button