Hjem Fora Parabol-TV MPEG4 DVB-T på Dreambox Re:MPEG4 DVB-T på Dreambox

#57549

Claus Nielsen
Participant

Syntes ikke der er nogen grund til at vente DVB-T2. Tænk på alle de fjernsyn og modtagere som så skal udskiftes? Det tvivler jeg på vil ske indenfor den nærmeste fremtid. Det er nok dem, som kun har MPEG2 modtagere, skal skifte til en MPEG4 senest i 2012.

Hvad angår Dreambox DM8000 så kommer den med 2 DVB-S2 tunere indbygget. De kan ikke udskiftes men der er plads til yderligere 2 tunere – dvs. den kan rumme 4 tunere i alt.
Her vil jeg anbefale du sætter 2 DVB-T tunere i boksen, da det giver dig mulighed for at optage og se noget andet samtidig, hvis du samtidig også smider en harddisk i. En DVB-T tuner koster cirka. 400,- (www.bmradio.dk) og det samme gør en fornuftig størrelse harddisk.

Jeg har en DM8000 og ja den er dyr. Den er tilgengæld også den bedste modtager/harddiskoptager du kan komme i nærheden af. Hvor kan man ellers finde en boks. der kan tilbyde:

– Optagelser kan trækkes ud fra harddisken

– Stream optagelser eller direkte tv til en computer (også selvom boksen viser noget andet på det tilsluttede tv)

– Fjernstyr boksen og sæt f.eks. timer-optagelser via en browser eller med en iphone-app

– Kanalskift < 1 sek

Listen fortsætter men hvis du har nogen spørgsmål så sig endelig til. Er økonomien ikke er til en DM8000 så vælg en DM800 i stedet. Den har kun én tuner men ellers samme fordele.