Re:LNB tilpasning/LNB holder tilpasning?

#59902
Bygork
Deltager

Hej

 

Kan ikke selv se de billeder jeg har uploadet til mit indlæg, får dog at vide at billederne er uploadet hvis jeg forsøger igen.

Men til læsere af indlægget, så må i der gerne svare hvis i har problemer med at se billederne eller et bud på hvad der evt. skaber problemerne med billedvisningen?

 

Bygork

 

Bygork sagde

Hej

Jeg købte for et par år siden en brugt 150 cm parabol (se billeder vedhæftet) som jeg benytter til at modtage engelske kanaler fra Astra2 og det fungerer også ok. Jeg har dog på fornemmelsen at jeg kunne opnå en endnu bedre signalmodtagelse ved at lave nogle tilpasninger omkring min LNB som jeg ikker er sikker på sidder 100 % optimal.

Jeg anvender 1 stk inverto black quad LNB, men den passer ikke 100% i min LNB holder, sidder lidt løst.. Derfor er mit spørgmål om jeg på nogen måde kan måle hvor jeg opfanger signalet bedst i LNB holderen?

Jeg mener at parabolskærmen er en gammel triax, men hvor får jeg en tilpasning til LNB holderen der vil kunne anvendes til forbedre signalet/holde en given LNB og kan jeg så stadig bruge mit nuværende quad LNB?

På forhånd tak

mvh

Bygork

 Forum

 Forum

 Forum

 Forum

 Forum

 Forum


Back to top button