Hjem Fora TV-kanaler og programmer Kanal 7 har næsten ingen seere Re:Kanal 7 har næsten ingen seere

#64203

reslfj
Participant

Tommy Raun sagde
Jf nedenstående artikel lider Kanal 7 under konkurrencen fra DR3. En udsendelse på Kanal 7 har i gennemsnit ca 6700 seere, mens DR3 i gennemsnit har mere end 100000 seere. Kanal 7 mener selv, at de dårlige tal skyldes konkurrencen fra DR3, der beskyldes for at sende mange udenlandske serier og film (så er der vist mange andre end DR3, som er skyld i Kanal 7s dårlige seertal). Mens Venstre mener DR3 bør lukkes, mener Kanal 7 at DR kun bør sende på nettet.

http://www.dr.dk/Nyheder/Kultur/Medier/2014/01/03/165349.htm

Hvis man ikke er god nok, så kan man henvende sig i konkurretten – punktum.

Det er ikke et samfundsmål at der drive private importvirksomheder, der end ikke kan klare sig selv – det en som blot et negativt bidrag til betalingsbalancen thumbs-down.

Private virksomheder er som gladiatorerne i det gamle Rom,  de skal skaffe folket underholdning.  Derfor får de nok føde til at være i god form og kunne kæmpe hård, blodigt og underholdende, men skal ikke have noget derudover.

Men de er ikke og skal ikke være underlagt menneskerettighederne eller andet ‘pysse nysse’ logik.  Det er ikke meningen, at vi skal have private firmaer, blot fordi nogle Handelshøjskole-Venstre forlk ser det som lette, højtlønnede chefjob med fri Audi som firmabil.  

Men hvis kanal 7 kun har 6-7% af DR3’s seere, så er det så latterligt lidt, at det helt udelukkende må være deres egen udueligheds  skyld.

Find en kost og et job som gadefejer Kanal7 – der vil  i hurtigt gavne mange flere mennesker.

Lars   smile