Re:Husker politikerne mon DR2 HD og DR K HD i det nye medieforlig 2014 ?

#64866
martin
Deltager

mich sagde
Synes ikke der kommer mange nyheder om nyt medieforlig, lover ikke godt

Jeg tror desværre godt at du kan holde dig til følgende:

http://www.forbrugerelektronik.dk/nyheder/nyheder/article/medieforlig-bfe-roser-regeringens-udspil-fordi-der-er-lyttet-til-branchen/

Jeg skrev til alle medieordfører. Den eneste der svarede personligt var Troels Ravn fra Socialdemokraterne. Özlem Cekic fra SF svarede gennem en praktikant, der tydeligtvis ikke havde forstået det jeg skrev. Og alle andre har ikke gidet sende svar – jeg skrev til dem den 12. maj.

I min e-mail foreslog jeg dog ikke DR2 i HD, men jeg talte sund fornuft for DR TV (tidl. DR NU), og jeg foreslog at husstandslicens blev ændret til personlicens (så singler ikke skal betale det samme som par), jeg foreslog også at gøre det afgiftfrit at distribuere SAT>IP (så vi kan komme af med parabolantenner i byerne) og til sidst foreslog jeg dem at arbejde for at SBS og Viasat skal leve op til danske senderegler for deres danske kanaler (når EU kan beslutte at vi skal betale dansk moms for indkøb i andre EU-lande, så kan EU også beslutte at tv-kanaler skal leve op til det marked de sender til – og det kan de danske politikere godt arbejde for at deres artsfæller i EU skal arbejde for).

Back to top button