Hjem Fora TV-kanaler og programmer DK4 Hos Boxer Re:DK4 Hos Boxer

#59818

Jay
Participant

antenne.dk sagde

Viasat går sikkert ikke af med det eneste atraktive produkt de har, det er jo tv3 kanalerne som får folk til at vælge paraboltv hos dem,  Hd kanaler er der ikke plads nok til i uhf båndet i det terristiske net,  grunden til at Du ikke kan få lige de kanaler Du ønsker i den billige pakke er selvfølgelig at Boxertv er et kommerciel foretagende der også har udgifter,  og derfor skal have indtægter,  og så dur det jo ikke at forære alle tingene væk til underpris,  og det kommer de jo til på den måde,  fordi Zulu er dyrere at købe hos tv2, end charlie

Mvh Per

http://www.antenne.dk


Ja, det er ærgeligt med TV3 kanalerne, jeg kan selvfølgelig godt se taktikken fra Viasats side. Jeg mener dog at have læst et sted, at de ikke er helt afvisende overfor det, de vil bare have flere penge end Boxer vil give.

 

Mht. HD-kanaler, så burde man vel godt kunne oprette en enkelt HD-kanal i nogenlunde kvalitet ved at fjerne 3 SD-kanaler + SD-versionen af den HD-kanal man oprettede. Man får jo, så vidt jeg har læst mig til, og et MUX mere på hånden på et tidspunkt. Evt. kunne man også skifte til DVB-T2.

 

Du har helt ret i at Zulu er dyrere end Charlie og News kan jeg se. Jeg troede fejlagtigt at det var hip som hap. TV2 film ser dog ikke ud til at være blandt de helt dyre kanaler.