Hjem Fora Antenne-TV Dårligere signal efter overgang til Mpeg-4 Re:Dårligere signal efter overgang til Mpeg-4

#61666

reslfj
Participant

lassekilde sagde

Hej

 

Jeg har lige fået min sagem it84 hd tilbage fra rep., jeg ved godt det ikke er en specielt følsom boks. Men har indtil nu kunne bruge en stueantenne tilbage fra 60’erne (den helt klassiske), men efter jeg har fået den tilbage kan jeg kun få brudstykker af lyd, da jeg ikke har signal nok. Det er for at høre om jeg skal have ny antenne, eller de har rodet lidt for meget med min boks 😀

Det kan naturligvis ikke afvises at der også er problemer ved din boks. Vi er nogen der aldrig køber andre franske produkter end mad og vin.

Men du skal nok også have en bedre antenne. Nettet er bygget til tagantenner i 10 m højde og med en egenforstærkning på 10 gange.  Bor man tæt på en sender og frit, kan en stueantenne muligvis virke – men …. 

Du kan få en ide  om dækningen http://www.dr.dk/OmDR/Modtagelse/20091020090909.htm ved at vælge indendørs.  Er det ikke helt godt (grønt) så er der næppe nogen vej uden om en udendørs antenne.

 

Du skal huske at digitale signale bliver fejlrettede og billederne ser derfor perfekte ud lige indtil der er så mange fejl at fejlretningen må opgives helt. 

 

Lars  smile