Hjem Fora Nyhedslinks og debat Boxer DVB-H udskudt i 2 år Re:Boxer DVB-H udskudt i 2 år

#60086

reslfj
Participant

Det er klart at Boxer i Danmark endnu ikke har det store antal seere som er ønskeligt og på sigt helt nødvendigt. 

Det er også nærmest selvindlysende klart, at  mobil-TV er tæt på den 'dødeste sild'  på denne jord. Ja, hvis – og det er et stort HVIS – der nogensinde kommer broadcast mobil-tv, så bliver det med sikkerhed ikke med nogen af de nu kendte standarder.

I  det hele taget blev DVB-H muxen jo i første række  vedtaget, fordi Nokia og EU's erhvervsliv og EU kommisionen  sådan ønskede at gentage den verdensomspændende succes, man havde haft med GSM telefonerne.  

Der gik total  'konen med æggene' i enhver form for realisme.   Mobiltelefoner har vi ikke for sjov – men fordi vi synes det er praktisk. 

Mobil-tv er derimod ren underholdning for  'gadget segmentet' . Disse  har i stor udstrækning ikke har megen betalingsevne og måske endnu mindre betalingsvilje. 

Men nu har Boxer indgået en kontrakt på at levere mux6 kapacitet og så forstår jeg ikke , at Boxer ikke pålægges at udbygge og bruge den kapacitet til mere og bedre  fjernsyn – flere kanaler og HD kanaler. Alt andet forekommer mig at være en helt unødig foræring til Boxer.  thumbs-down

 

Lars wink