Hjem Fora Antenne-TV Bitrate på Boxer HD programmer? Re:Bitrate på Boxer HD programmer?

#63478

evilguy
Participant

admin sagde
Spændende hvordan det kommer til at se ud fra på mandag når de tilføjer Vh1 til Mux 5. Må så hellere lave en ny bitrate måling.

Der kommer nok ikke den store ændring, da 3 puls bare overtager VH1’s plads og dermed bliver Boxers billedkvalitet hverken bedre eller værre.

Jeg forstår simpelthen bare ikke Boxer. Enten er de kommercielt nogle idioter, eller også forstår de ikke markedet… hvilket sådan set er to sider af samme sag.

Forbrugerne køber større og større TV, og der kommer mere fokus på billedkvaliteten jo større TV folk benytter. Problemet er, at selvom Boxer får nogle flere HD kanaler, så sendes de flest kanaler stadigvæk i SD format, og på disse vigtige kanaler er kvaliteten elendig. Se bare på Animal Planet eller Discovery midt i primetime klokken 20:00.

En kanal mindre i hver af MUX 3 og 4, og problemet med billedkvalitet vil være løst. Det er så lidt, der skal til – Boxer kan bare flytte 7’eren og Discovery Science til en MUX med DVB-T2, og så er problemet væk, og Boxer vil kunne få flere kunder. Og hvis man flytter 7’eren og Discvoerty Science til en MUX med DVB-T2, så vil der kun være ganske få kunder med gamle MPEG4 modtagere der vil klage.

 

Og så kunne Boxer også lade være med at spilde plads på deres Boxer infokanal, hvor der står 5-6 TV kanaler og kører konstant med masser af bevægelse. Det er simpelthen idioti. Det kunne passende erstattes med en “powerpoint” præsentation med en TV-guide, nyheder, reklamer eller andet statisk.