Hjem Fora Antenne-TV Bitrate på Boxer HD programmer? Re:Bitrate på Boxer HD programmer?

#63484

mich
Participant

evilguy sagde

admin sagde
Ja roder rundt i det. Havde læste det som Mux 5 du skrev om. :) Men Mux bliver mere presset på mandag og mon ikke også det bliver til at se.

Jeg tror rent faktisk ikke, at det kommer til at gøre den store synlige forskel på MUX 5 programmerne. Jeg TROR ikke det vil blive det helt store problem, da HD kanalerne godt kan se fine ud selv med en 0,5 Mbit mindre data i gennemsnit.

Da DR HD i sin tid blev lanceret kørte kanalen i det første stykke tid med ~4,8 Mbit/s CBR, og der var mange der ikke lagde mærke til det. Vi var dog nogle der godt kunne se det, men overraskende mange syntes ikke at bemærke det.

Jeg tror faktisk sagtens, at Boxer kunne skrue bitraten på TV2 HD og TV2 FILM HD ned på 5 Mbit/s VBR, og de andre HD kanaler i 1080i formatet kan også nøjes med 6,5-7 Mbit/s VBR uden at folk lægger mærker til det.

Hej

skriv til dem på deres facebook, nå nej, den har de nedlagt

Lav en tråd på recordere og flatpanels  måske der er andre, der mener det samme, og kan presse på. Nu har jeg Yousee selv og er ganske tilfreds med mine 36 HD kanaler i fuldpakken, selvom f.eks. News og DR2 godt kunne se pænere ud