Re:Antenne-TV i 2012 – Hvad sker der?

#60736
player
Deltager

@ Jesper Kirstein

Det der med DVB-T2 og EU? Igen er det muligt skrive at man selv bestemmer, måske ikke suverænt men ens “Selvbestemmelse over ens UHF Luftrum går faktisk temmeligt langt”. Norge Sverige Finland kan jo ikke dække hinanden med alt det der Fjell imellem sig.

Danmark kan så anvende EU enten som en Gulerod for skynde sig med noget, eller det modsatte. Især med anvende standarder, af forskellig slags, som yderligere undskyldninger for forsinke noget.

Ja og da vil jeg skrive her Vælg Selv!  DR og HD kom fordi man måtte begynde sende dette HDTV, DR manglede i lang lang tid sende noget i HD, men aldrig om dette skete “Af sig selv hos DR og Regering/Folketing”. Folk hos DR vil vel sige man altid har været interesseret ______

Jeg kunne skrive om en sag om Monopol, dengang Marconi (Italieneren) som opbyggede det første radiosystem og forlangte for meget _____, sådan en slags parallel til Microsoft og hvad EU mener om “Monopollignende tilstande med mere, økonomisk straf”. Dette skrevet af hensyn til standarder eller hvad som kommer først, Bill Gates-mæssigt!

Back to top button