Svar til: Boxer abonnement på en Dreambox, VU+, Gigablue eller Mutant boks.

#74857
Palleba2000
Deltager

Jeg kan ikke finde ud af at redigere mit tidligere indlæg, men der skulle stå …Antal kanaler pr. kort. 😛
———————–
Men nu til sagen. Dette med images til de forskellige bokse er mere en smagssag, hvilke image der er bedst, de er nok alle næsten ens i stabilitet.

Jeg har kun prøvet Dreambox og Vu+, og disse er gode bokse. PeterPan image til Dreambox er lavet i Scandinavia, så dette passer meget godt til de danske forhold, dette er også et meget godt image.

På Vu+ bruger jeg OpenATV, virker fint også.

Og så til kortet, jeg glemte lige at Boxer bruger Viaccess kodesystemet, de kort jeg bruger kører alle Conax. Conax kortene fungerer fint i den interne kortlæser. Men jeg ved ikke om Boxer’s udgave af Viaccess fungerer med de softcam’s der findes. Svjv kører Boxer ikke med + delen (CI+) kun med CI, dette gør at det er mere sandsynligt at det virker med den interne kortlæser. CI+ gør tingene meget besværligere.

SMiT og Neotion laver Viaccess moduler der klarer op til 8 kanaler pr modul. Også alternative moduler som Diablo kan afkode flere kanaler på en gang, men ved ikke om de virker med Boxer.

Hvis du vil have flere tunere til boksen, så er Sundtek bedst på Dreambox, disse er lidt dyrere end andre USB-tunere. Til Vu+ har BM-Radio nogle billigere der virker fint. Men husk at én tuner skulle kunne klarer en hel MUX, i teorien. Og hvis flere af kanalerne ligger på samme MUX som du vil optage, så bruger boksen kun denne ene tuneren.

MVH
Palleba

Back to top button