Svar til: Analog antenne TV i de gode gamle dage

#493391
Per M
Deltager

Noget tilsvarende vil man opleve, hvis man kigger på norsk og tysk tv. Der sker absolut intet nyt vedrørende nabolands-tv. Det er utroligt, at der ikke reageres fra politisk hold, når man samtidig hører, at det er ønskeligt, at det bliver muligt i de nordiske lande at se hinandens tv-kanaler.

Angående tysk tv er det jo faktisk gået ned ad bakke. Tidligere havde Fyn 6 tyske kanaler (ARD, ZDF, N3, RTL, Sat 1 og ProSieben). Sønderjylland endda 7 med RTL2 også. RTL2, Sat 1 og ProSieben er væk nu. Her i grænselandet vækker det undren – især at man ikke udsender nogle flere public service kanaler (ÖR) som 3Sat, Phoenix eller arte. Disse kan jo modtages via antenne op til Kolding/Esbjerg området, stort set på hele Fyn, Sydsjælland og Lolland/Falster – samt via satellit selvfølgelig. Jeg kender flere som bor (på den danske side af grænsen) der har Yousee med boks. De har så sat en DVB-T antenne direkte til deres tv hvor de modtager de 15 gratis DVB-T2 kanaler fra Flensburg-Engelsby. Hilsen Morten Hesseldahl

I det boligområde jeg bor i her i Odense har vi heldig vis selvbestemmelse om hvordan at vi vil modtage vores TV, så derfor er der heller ikke nogen der rynker på næsen over at man knalder egen antenne eller parabol op, det har flere beboere så også gjort.

Så vi valgte at sætte en parabol op, for netop at få noget mere Tysk TV end hvad at YouSee kun har i deres udbud, for her i huset ses der faktisk mere Tysk TV end Dansk, hvilket så også skyldes at Tysk TV har langt flere fede krimi serier end Dansk TV.

Back to top button