Svar til: Analog antenne TV i de gode gamle dage

#486387
kram5610
Deltager

Tysk radio var der dog ikke noget af, for for det kunne udstyret ikke klare, men det gjorde heller ikke så meget, fordi at vi havde lokal radioen Radio ONR (Odense Nærradio), der spille al den populære 80’er musik.

Skægt, at I ikke havde tysk radio i Odense. Det er min fornemmelse at NDR 1 (dengang tysk schlagermusik) og RSH var utrolig populære kanaler der hvor de kunne modtages. Hos min familie i Slagelse og Næstved var begge kanaler på fællesantennen og jeg ved at mange hørte dem. Det ændrede sig dog da hollandske Sky Radio kom på (for RSHs vedkommende).

Per M wrote:
Men i 1988 røg vi over på kabel TV hos TDC Kabel TV (nu YouSee), fordi at lidt for mange beboere i området var mere interesseret i den billigere løsning, end i stedet for at få en ny mast med nye antenner, nyt udstyr og nye kabler lagt ned i jorden. Træls, jeg var tilhænger af at vi fik noget helt nyt udstyr, så vi selv kunne bestemme over TV og radio modtagelsen end at være stavnsbundet hos en kabel tv leverandør.

Ja TDC (Yousee) er jo en ret kedelig TV leverandør. Nu kører man endda med samme udbud (stort set) alle steder i Danmark. Mon ikke folk i Padborg kunne tænke sig lidt flere tyske kanaler end standard og dem i Helsingør flere svenske?

Hilsen
Morten Hesseldahl

Back to top button