Svar til: Gratis streaming af de mange gratis TV kanaler fra Google, PLEX mfl. Erfaringer?

#1517393
Anonym
Gæst

Jeg har haft testet flere af de der som også har “streamet TV”, hvilket i sig selv allerede er et ret groft ord at anvende, for det er typisk kun noget “live streaming” som de tjenester selv står bag.
Hverken indhold, billede eller lydkvalitet er der noget som man kan råbe hurra for.
Mange af dem har synlige fejl på overkomprimering, obskurt såkaldt “HD” med en opløsning på under 720p og når man ser det på ens store TV skærm, så har mange af dem en ret dårlig billede kvalitet med synlig overkomprimering.

Det eneste på det felt jeg vil give en halvvejs tommelfinger op er Peacock som NBCUniversal står bag.
De har også en gratis konto hvor at der er en stor stavl af deres ældre film og serier kan tilgås, man skal så bare leve med reklame afbrydelser i ny og næ.
Men bonus er at det hele er med 1080p og bitraten ligger på ca. 7.5 Mbps og så har en del af deres nyere dato gratis film også DD+ 5.1

Jeg tilgik det hele ved at bruge ExpressVPN og det fungerede ganske fint, den kunne jeg også anvende til at få adgang til BBC, ITV, Channel 4 & 5 osv. via en Britisk streaming tjeneste der blot hedder: tvplayer
Her registrerede jeg mig bare med min gamle Gmail adresse der ender med .com og et postnummer for en af Londons forstæder som jeg googlede mig til.

Back to top button