Gratis streaming af de mange gratis TV kanaler fra Google, PLEX mfl. Erfaringer?

Indlæg om piratsider, piratudstyr og lignende er ikke tilladt. Reklame/salgs indlæg er ikke tilladt.

  • Dette emne har 1 svar og 2 stemmer, og blev senest opdateret for 1 år siden af Anonym.
Login Registrer
Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
  • Forfatter
    Indlæg
  • #1517377
    Bygork
    Deltager

    Hej

     

    Det lader til at flere og flere tjenester som Google, Plex med flere kommer med masser af gratis tv kanaler bl.a. i USA (lidt som PlutoTV). Er der nogle der har erfaring med at tilgå disse gratis kanaler fra DK og hvordan er evt. jeres fremgangsmåde? (VPN, SmartDNS, PLEX Server, stramingboks, Apple tv, Chromecast etc.).

    #1517393
    Anonym
    Gæst

    Jeg har haft testet flere af de der som også har “streamet TV”, hvilket i sig selv allerede er et ret groft ord at anvende, for det er typisk kun noget “live streaming” som de tjenester selv står bag.
    Hverken indhold, billede eller lydkvalitet er der noget som man kan råbe hurra for.
    Mange af dem har synlige fejl på overkomprimering, obskurt såkaldt “HD” med en opløsning på under 720p og når man ser det på ens store TV skærm, så har mange af dem en ret dårlig billede kvalitet med synlig overkomprimering.

    Det eneste på det felt jeg vil give en halvvejs tommelfinger op er Peacock som NBCUniversal står bag.
    De har også en gratis konto hvor at der er en stor stavl af deres ældre film og serier kan tilgås, man skal så bare leve med reklame afbrydelser i ny og næ.
    Men bonus er at det hele er med 1080p og bitraten ligger på ca. 7.5 Mbps og så har en del af deres nyere dato gratis film også DD+ 5.1

    Jeg tilgik det hele ved at bruge ExpressVPN og det fungerede ganske fint, den kunne jeg også anvende til at få adgang til BBC, ITV, Channel 4 & 5 osv. via en Britisk streaming tjeneste der blot hedder: tvplayer
    Her registrerede jeg mig bare med min gamle Gmail adresse der ender med .com og et postnummer for en af Londons forstæder som jeg googlede mig til.

Login Registrer
Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
  • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Back to top button