Yousee eller andre kodet kanaler optag på pc Umuligt?

Indlæg om piratsider, piratudstyr og lignende er ikke tilladt. Reklame/salgs indlæg er ikke tilladt.

Login Registrer
Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 28 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #75267
  ALI ESSA
  Deltager

  Er dette fuldstændig umuligt? Normalt optog jeg alt på min pc. Men efter at pakken blevet nedgraderet var jeg nød til at købe en Yousee box.

  Tænker er der nogle måde at optage på PC måske med et kort?

  #75268
  ALI ESSA
  Deltager

  Er dette fuldstændig umuligt? Normalt optog jeg alt på min pc. Men efter at pakken blevet nedgraderet var jeg nød til at købe en Yousee box.

  Tænker er der nogle måde at optage pågældende PC måske med et kort?

  #75270

  Der findes muligheder som f.eks.

  http://www.digital-devices.eu/shop/en/networktuner/network-tv-tuner/290/dd-octopus-net-v2-c2t2i/2-cableip-networktuner

  Den har plads til 2 CI kortlæsermoduler. Husk kortlæser modul kan så vidt jeg ved kun afkode 1 kanal af gangen.

  Digital Devices har også intern tuner + ci udvidelse. Men de er temmelig dyre.

   

  #75272
  ALI ESSA
  Deltager

  Oh wow det lyder fantastisk

  #75274
  ALI ESSA
  Deltager

  Måske et spørgsmål til en anden tråd. Men er det så muligt at få kanaler og optage dem igennem Kodi eller plex? Gerne på én Nvidia shield tv.

  #75277

  Måske et spørgsmål til en anden tråd. Men er det så muligt at få kanaler og optage dem igennem Kodi eller plex? Gerne på én Nvidia shield tv.

  Jeg har tidligere skrevet om en af mulighederne her https://digitalt.tv/aurora-tv/

  Desværre var det kun de ukodede kanaler der var muligt da jeg testede. Tror ikke det har ændret sig. Eller sagt med andre ord, jeg ved ikke om der er en løsning med den Digital Devices netværkstuner, så man kan bruge den med kortlæsermodul uden PC Software.

  I forhold til Kodi så har jeg testet live tv og optagelse via en tv-boks som så mere fungerede som tuner server https://digitalt.tv/vu-ultimo-4k-brug-tv-server-kodi-frontend/

  F.eks. kunne en tv-boks som VU+ Uno 4K 1x DVB-C FBC være et alternativ i en sådan Kodi løsning. Har plads til et kortlæsermodul. Koster omkring 230 Euro i Tyskland.

  #75278
  ALI ESSA
  Deltager

  Så den her. https://digitalt.tv/vu-ultimo-4k-test-high-tv-boks/  er det muligt at rykke optagelser over på pcen?

  #75279
  ALI ESSA
  Deltager

  VU+  lyder virkelig fedt.  Så den kan sende kanaler over nettet til feks kodi installeret på Shield og Kodi kan så optage.

  #75373

  Ja det er muligt at kopiere optagelser over på PC fra den og andre bokse baseret på samme software. Og som beskrevet er det muligt at bruge den via Shield og Kodi ja. Eftersom PC løsning med kortlæser mulighed hurtigt bliver dyr, så vil jeg da også vælge en boks løsning.

  Vu+ Ultimo DVB-C FBC Tuner, såfremt du gerne vil have mulighed for 2 kortlæser moduler, eller VU+ Uno 4K 1x DVB-C FBC  såfremt du kan nøjes med 1 kortlæser port.

  #75376
  ALI ESSA
  Deltager

  Ok sider og læser lidt om dem. Men forstår jeg dette forkert Uno er begrænset til et kort.  men hvad med hvor mange individuelle Devices kan den sende tv til på samme tid?  Ultimo var vist 8.

  #75377
  Anonym
  Inaktiv

  Smider bare lige ind hvordan jeg får adgang med en Windows PC til den Linux formaterede USB-HDD som jeg bruger til min Dreambox og det er den her Linux driver: https://sourceforge.net/projects/ext2fsd/

  Den driver har jeg brugt i flere år, fordi jeg ikke gad alt det her tekniske bøvl med netværk og den slags for at få adgang til optagelser på en intern harddisk i en Linux boks, men i stedet bare have hurtig og nem USB adgang til en ekstern harddisk.

  Man skal bare huske at sætte driveren op til at tvinge og fastlåse et drev bogstav til Linux USB’en (blev F: i mit tilfælde) og at tilkople og tænde for Linux USB’en inden man starter computeren op, så den findes med det samme når Windows loader.

  Den USB-HDD jeg forresten anvender er en Iomega Prestige Professional. Den har tjent mig rigtig godt i over 6 år til Linux PVR brug.

  #75381
  ALI ESSA
  Deltager

  Smider bare lige ind hvordan jeg får adgang med en Windows PC til den Linux formaterede USB-HDD som jeg bruger til min Dreambox og det er den her Linux driver: https://sourceforge.net/projects/ext2fsd/ Den driver har jeg brugt i flere år, fordi jeg ikke gad alt det her tekniske bøvl med netværk og den slags for at få adgang til optagelser på en intern harddisk i en Linux boks, men i stedet bare have hurtig og nem USB adgang til en ekstern harddisk. Man skal bare huske at sætte driveren op til at tvinge og fastlåse et drev bogstav til Linux USB’en (blev F: i mit tilfælde) og at tilkople og tænde for Linux USB’en inden man starter computeren op, så den findes med det samme når Windows loader. Den USB-HDD jeg forresten anvender er en Iomega Prestige Professional. Den har tjent mig rigtig godt i over 6 år til Linux PVR brug

  Tak havde tænkt måske at bruge en FTP til at sende optagelser til PC hvis nu det kunne gøres automatisk.

  #75390

  Ok sider og læser lidt om dem. Men forstår jeg dette forkert Uno er begrænset til et kort. men hvad med hvor mange individuelle Devices kan den sende tv til på samme tid? Ultimo var vist 8.

  Der er også 8 tunere i Uno 4K FBC modellen men ja kun plads til 1 kortlæsermodul. Så du kan med den ikke se/optage to kodede kanaler samtidigt.

  #75400
  ALI ESSA
  Deltager

  Er det en device der kan optage tænker om en kan optage men en anden kan stadig se noget et andet sted. Vil bare være helt sikker før jeg køber undskyld hvis jeg er lidt langsom ?

  #75405

  Ja sålænge der er ledige tuner, så er du kun begrænset i forhold afkodning af kodede kanaler ved flere brugere samtidigt.

Login Registrer
Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 28 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Back to top button