urup

Forum-svar oprettet

Login Registrer
Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 33 i alt)
  • Forfatter
    Indlæg
  • urup
    Deltager

    På stående fod kan jeg ikke finde linket, men jeg mener, at have læst i forbindelse med lanceringen af DR HD, at Krøniken er den sidste DR Dramaserie kun produceret i SD. Krøniken blev færdiggjort i år 2006. Så umiddelbart kunne det godt tyde på det.

    som svar til: Boxer mux6 går i luften til oktober med DVB-T2. #63363
    urup
    Deltager

    Så må vi jo håbe at der snart kommer en ordentlig PVR med en mindst 500 GB harddisk, som kan bruges til Boxer. Jeg har fulgt med her og på recordere og der er jo ikke lige frem gode ting som den gamle Humax boks virkede ikke og sagem boksen blev også kritiseret voldsomt.

    som svar til: De nye regionale kanaler #61648
    urup
    Deltager

    Jeg tvivler på at regionerne har HD materiale de kan sende. Man må da indrømme at politikerne er fulde af underlige beslutninger. Hvorfor sagde de ikke bare:

    Mux 1

    DR 1 HD: 10,5 Mb/s

    DR Update: 2,5 Mb/s

    TV Region: 2,5 Mb/s

    Tegnsprog og lokal Tv: 2,5 Mb/s

    EPG mv.:  2 Mb/s

     

    Mux 2

    DR 2 HD: 10,5 Mb/s

    DR Ramasjang: 2,5 Mb/s

    DR K: 2,5 Mb/s

    Folketinget: 2,5 Mb/s

    EPG: 2 Mb/s

     

    Så ville folk der kun modtager TV via DTT kunne få DR 1 og 2 i en anstændig kvalitet og ikke bare sådan noget “lidt bedre end SD, men ikke helt HD” pjat!

    som svar til: Tv2 Regionerne Med TV2 HD #61574
    urup
    Deltager

    Efter mine oplysninger vil TV 2 HD være med TV 2 Lorry. Det er vist TV 2 der har besluttet at det skal være sådan. Så dem, der ikke bor der, skal over på SD kanalen. Det gælder både for CD og viasat (ingen af dem sender den nye regionkanal), yousee, boxer mv. Hos de to sidst nævnte vil man kunne finde den nye regionkanal som, i hvert fald på DVB-T, sender i næste HD. angry

    som svar til: CD TV2 HD frek #61563
    urup
    Deltager

    Preben Pedersen sagde

    Den kommer først på 10 januar 2012, det skulle blive Thor 6 transponder a13, frekvens 10.903 vertikal kræver dvb-s2 tuner.

    Havde håbet på samme frekvens men horisontal.

    Hvorfor ville du hellere have haft den frekvens horisontal? Thor 6s footprint (eller hvad det nu kaldes) er vel godt nok til Danmark lige meget om det er vertikal eller horisontal

    som svar til: CD TV2 HD frek #61555
    urup
    Deltager

    Jeg må melde pas vedr. TV2 HD placering, men idéen med DR 1 “HD” er at der på DVB-T (Antenne) skal sendes med 6,5 mbit/s i et 720p signal, hvilket ikke er helt HD med i hvert fald bedre end nu, og der kommer således ikke en SD udgave her.

    Jeg vil forestille mig at CD og viasat vil få et uberørt signal fra DR, hvor de så kan gøre næsten hvad de vil med det. Måske vil de sende en HD udgave og laver selv en SD udgave til dem, som ikke har HD udstyr på samme måde som kabel-TV-leverandørerne. Det vil nok være det mest oplagte, men det kan Bo sikkert kaste mere lys over, ligesom placeringen af TV 2 HD.

    som svar til: hvordan tager jeg også FM #61382
    urup
    Deltager

    Anskaf dig en gammeldags TV stueantenne og brug dem. Så kan du fange alt hvad der er i luften omkring dig dk

    som svar til: TV2HD fra januar ho boxer? #61202
    urup
    Deltager

    Jim sagde

    Hej

    Nu har jeg læst alt info om tv2hd mpeg4 dvb-t2 hos boxer fra april,men jeg er ikke blevet kloger på om kanalen også vil blive sendt i hd fra januar i mpeg4 dvb-t standard?. 

    Jim 

     

    Fra december vil TV 2 SD starte hos Boxer på mux 3 (mener jeg) og fra januar vil TV 2 SD sendes via boxers mux 4 (ifølge de tidligere udmeldinger). Fra 1. april 2012 vil boxers mux 5 gå helt eller delvis over til HD med DVB-T2 MPEG-4 som sende standard. Først fra denne dato vil TV 2 HD kunne modtages via DTT. Boxer har også meldt ud at de arbejder på at finde flere TV kanaler i HD, til HD-mux'et, men at fælles for alle kanaler er at det er HD versioner at de almindelige kanaler. TV 2 HD vil højt sandsynlig lægge i yousee/sofa mv. kabelnet fra januar, mens boxer skal bruge tid til udskiftning af udstyr og informations kampagner dk

     

    som svar til: Boxer nedsætter bitrate for børnekanal – plads til TV2 :(. #61080
    urup
    Deltager

    Ja, det er ikke tilfredsstillende, men jeg forstår egentlig godt Boxer. Mine forældre gider f.eks. ikke skifte boksen ud, for at se TV2 HD. Jeg tror at boxer vil få meget svært ved det, selvom det selvfølgelig vil være det bedste på den lange bane. De er jo også begyndt at godkende kun DVB-T2 udstyr ligesom de gjorde i Sverige, så mon ikke de pønser på noget med et to-tal?dkse

    som svar til: når nu det anologe parabol slukker #61077
    urup
    Deltager

    Merci beaucoup! dk

    som svar til: når nu det anologe parabol slukker #61075
    urup
    Deltager

    Der er tidligere blevet nævnt fransk tv her. Hvilke kanaler kan man modtage her i Danmark og fra hvilke satellitter? smileny

    som svar til: Antenne-TV i 2012 – Hvad sker der? #60904
    urup
    Deltager

    Hvis jeg ikke husker helt galt vil dagen hvor mux 1 bliver ændret og TV 2 fjernet fra Mux 1 være onsdag den 11/1/12. Grunden til at man siger 1/1/12 er fordi TV 2 har lov til at opkræve penge fra den dato. Se f.eks. admins hjemmeside omkring udskiftning af MPEG-2 til 4. http://www.tv2012.dk

    som svar til: Hvilke rettigheder sidder TV2 Sport på? #60866
    urup
    Deltager

    Mange tak. Hvad med fransk fodbold – ved kanalen har haft det i hvert fald og cykling Vuelta og Giroen især?

    som svar til: Tv2Sport hos Canal digital?? #60658
    urup
    Deltager

    player sagde

    Når nu Boxer's abonnenter kan undvære Viasat programmerne, da kan andre vel også.

     

    Boxers kunder har mulighed for at modtage TV2Sport. big-smile Men ikke TV 3, TV 3+, TV 3 Plus (Hvad skal man også med dem)

    som svar til: Astra 1N footprint #60562
    urup
    Deltager

     

    Satellitten vil være til DTH services og HD tv til Tyskland, Frankrig thumbs-updkog Spanien. Ville være fint med noget mere fransk tv(Her mangler et fransk flag).

Login Registrer
Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 33 i alt)
Back to top button