tlk

Forum-svar oprettet

Login Registrer
Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 112 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • som svar til: Nasa TV UHD på 1 vest #594301
  tlk
  Deltager

  har ikke prøvet andre images end VTI. Skal bruge images som kan fungere med boxer ci+ modul. Det er kun NASA TV som reciever har problemer med.

  som svar til: Nasa TV UHD på 1 vest #594198
  tlk
  Deltager

  Kan ikke modtage 1 vest så der kan jeg desværre ikke hjælpe men har problemer med NASA TV UHD på 13 øst. Når man ser på kanalen og skifter til en anden kanal vil vu+ reciever ofte fryse. Man kan godt skifte kanal men billedet flimrer og forbliver sort skærm og man må lave restart. Det er kun NASA TV  vu+ reciever har problemer med. Er der nogen som har det samme problem?

  som svar til: Adgang til flere nordiske kanaler? Hvad kan gøres? #569456
  tlk
  Deltager

  Corona har nok også desværre sat det her initiativ på standby. Der er et bredt flertal i folketinget for en fælles nordisk tv pakke. Det skulle man så have taget med til et nordisk råds møde og forelagt det for de andre medlemslande. Men en ny kulturminister og Corona, så ved jeg ikke hvor langt man er med det. Ser gerne en fælles nordisk tv pakke, som er tilgængelig på alle alle platforme mod en engangsbetaling, hvor man kan tilføje ekstra kanaler hvis man ønsker det.

  Kan kun anbefale at man kontakter medie/kulturordførere i folketinget og vi dermed kan få sat skub i tingene igen.

  som svar til: Godt nyt LNB Hoved, hvad anbefaler i ? #554374
  tlk
  Deltager

  En vejr beskyttelseshætte til lnb som beskytter imod regn, sne og fugt er en god ide især hvis parabolen hænger uden for rækkevidde. Har selv lavet en ud af bunden ad en eddike plastic flaske, hvor man laver et hul på ø 40 mm som passer på lnb.

  som svar til: Er Vu+ ved at udgå? #477644
  tlk
  Deltager

  Dreambox har annonceret flere nye modeller i 2020. Det samme har Ax multimedia, Zgemma, men ikke Vu+. Anno 2020 vil jeg ikke vælge Vu+ hvis jeg var udkig efter ny combo boks.

  En anden løsning, som jeg vil vælge var at få et Panasonic tv næste gang man skal udskifte sit tv. Flere Panasonic modeller har 2 ci+ modul og godkendt til de fleste betalings tv udbydere i Europa med softwareopdatering. Desuden har Panasonic glimrende afspillere. Det kunne være fantastisk hvis Panasonic vil integrere Tv og afspillere i et produkt.

  som svar til: Adgang til flere nordiske kanaler? Hvad kan gøres? #471555
  tlk
  Deltager

  Det skal være som flow tv pakke med en en engangsbetaling og der kan man så tilføje ekstra kanaler ind i sit abonnement. Det skal ikke ende som TV2 hvor prisen stiger og stiger, men en fast pris.

  Håber ikke det ender som en app, fordi På Boxer play har man adgang til flere nabolandskanaler, men kvaliteten er ikke god, faktisk ringere end sd opløsning. Mit Boxer bredbånd er ok fordi jeg kan se 4k HDR med coaxkabel uden problemer nord for Ringkøbing.

  Man skal kontakte kulturordførere i folketinget hvis man ønsker flere nabolandskanaler, så vi kan få sat gang i processen

  som svar til: Adgang til flere nordiske kanaler? Hvad kan gøres? #436411
  tlk
  Deltager

  Ved kun at der fra politisk side har været et ønske om at man gerne vil have at nordiske kanaler skal være free to air som i de lande som er medlem af nordisk råd for at styrke det nordiske samarbejde og kultur. Det syntes jeg er en god ide. man kunne f.eks se et Finsk eller svensk program med danske undertekster. Man kunne samarbejde om større begivenheder.

   

  tlk
  Deltager

  mener Der var en på forum som havde købt en zgemma der virkede med canal digital kort.Ca modul? Zgemma har i test fået topkarakterer

  som svar til: Adgang til flere nordiske kanaler? Hvad kan gøres? #436333
  tlk
  Deltager

  Har forsøgt at få en kommentar fra kulturministeriet om free to air nordiske tv kanaler uden held. De har selvfølgelig også andet at tænke på med covid 19 virus.

  Det med at kontakte tv udbyder direkte eller via de “asociale medier” om flere nordiske tv kanaler er spild af tid. Det eneste de retter sig efter er en lovændring som gør de nordiske kanaler skal udbydes gratis som flow kanal.

  Man kunne med en engangsbetaling på ca 300 kr få et kort til alle nordiske kanaler hos sin tv udbyder. Skulle der være et program som på grund ophavsret skal sendes kodet,så er det ikke noget problem.

  som svar til: Adgang til flere nordiske kanaler? Hvad kan gøres? #424184
  tlk
  Deltager

  Der har været et politisk ønske fra flere kulturordfører at de nordiske public Service kanaler skal være gratis i norden sandsynligvis på dvb-t.                                                                                                                                         Et Boxer abonnement giver adgang til Boxer Play med svt1-2, tv4, nrk1 tv2 norge

   

  som svar til: Er Vu+ ved at udgå? #405432
  tlk
  Deltager

  Har du kontaktet forhandlere, måske leveringsproblemer på grund af corona?

  Bliver der ikke styringsproblemer med 2 vu+ recievere som bruger den samme fjernbetjening? Det ved jeg fra andre mærker at det er noget som kun giver problemer.

  tror du bliver træt af at skifte harddisk imellem de 2 reciever. hvorfor ikke købe en ekstern harddisk?

   

  som svar til: Antenneenhed rustet, intet signal. #369319
  tlk
  Deltager

  Jeg vil flytte antenneboksen på taget ind på loftet og der montere radioantennen  og dermed undgå fugt. Har selv haft en fordelerboks købt i jem & fix til tv/radio til under 100 kr. Det er nok bedst at udskifte antennekablet. Har du prøvet at føre antennekablet direkte til fordelerboks? er der brug for en forstærker?

  som svar til: 13 grader øst #361732
  tlk
  Deltager

  ved søgning får jeg 1903 kanaler ind inc tv/radio på 13 øst. Der er selvfølgelig deriblandt nogle inaktive kanalpladser. Euronews HD har jeg lidt problemer med da signalkvalitet kun er på ca 50%.

  Ved ikke om jeg får alle transpondere ind, Da min VU+ ikke har nogen transponderliste

  som svar til: Boksanbefaling? Skal have tuner DVB-S2/T2 og CA-modul #346043
  tlk
  Deltager

  Ny Ax 4K HD61 linux twin tuner med nyeste HDR version til under 200 euro.

  som svar til: 13 grader øst #330970
  tlk
  Deltager

  Har HD+ i min kortlæser. Det kører mere stabilt uden cam. Tivusat cam er parring med kort. Tror ikke det vil fungere i kortlæser.

  Som EU borger kan man på den italienske ambassades hjemmeside i Danmark udfylde en formular og få udstedt Codice Fiscale med den adresse som man har i Danmark. Problemet er når man skal have cam aktiveret på tivusat.it så skal man bruge en italiensk adresse. Der slutter festen. Det kan man ikke få.      Man må købe 10 cam på samme Codice Fiscale og italiensk adresse.

  Der er flere forhandlere som har et aktiveret Tivusat cam. Foretrækker dog den løsning hvor man selv skal aktivere cam , hvis det på et senere tidpunkt skal genaktiveres.

   

Login Registrer
Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 112 i alt)
Back to top button