Er Vu+ ved at udgå?

Indlæg om piratsider, piratudstyr og lignende er ikke tilladt. Reklame/salgs indlæg er ikke tilladt.

Login Registrer
Viser 9 indlæg - 1 til 9 (af 9 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #395219
  Per M
  Deltager

  Er Vu+ ved at udgå fra markedet, eller har de planer om en helt ny generation af bokse der skal afløse dem der pt. er på markedet?

  Jeg havde leget med tanken om at købe enten en Vu+ Duo 4K eller Ultimo 4K udstyret med en DVB-C FBC og DVB-S2 FBC tuner som afløser for min nuværende Uno 4K med en DVB-C FBC tuner, fordi jeg gerne ville have mugligheden for at kunne optage via min parabol igen og lytte til satellit radio.

  Men når man kigger alle muglige webshops igennem (også udenlandske), så er de praktisk talt støvsuget næsten rene for både Duo 4K og Ultimo 4K bokse og tillige løse tunere, fordi jeg tænkte at jeg også kunne købe en passende tuner ved siden af til enten kabel eller satellit og så sætte den i for at opnå det ønske jeg havde med boksen.

  Slut resultatet blev at jeg så bare må købe en Uno 4K med en DVB-S2 FBC tuner og så have sådan en stående ved siden af min nuværende samme model med en DVB-C FBC tuner, for image der skal ind på den jeg har bestilt er den samme Black Hole version som på min nuværende boks, så det skulle ikke være noget problem bare at rykke USB kablet fra harddisken frem og tilbage mellem de 2 bokse alt efter hvornår der skal optages noget fra kabel eller satellit.

  Den bestilte Vu+ Uno 4K med DVB-S2 FBC tuner kommer så også kun til at koste mig omkring 200 Euro hos Amazon.

  #405432
  tlk
  Deltager

  Har du kontaktet forhandlere, måske leveringsproblemer på grund af corona?

  Bliver der ikke styringsproblemer med 2 vu+ recievere som bruger den samme fjernbetjening? Det ved jeg fra andre mærker at det er noget som kun giver problemer.

  tror du bliver træt af at skifte harddisk imellem de 2 reciever. hvorfor ikke købe en ekstern harddisk?

   

  #405532
  Per M
  Deltager

  Ang. harddisk, så har jeg efter jeg oprettede indlæget opdaget at jeg har 2 harddiske, en på 250GB og en på 2TB, plus også et ICY BOX kabinet at en af dem kan sidde i, som jeg helt havde helt glemt alt om fordi at de i lang tid har ligget godt gemt inde i et af mine skabe sammen med andre gamle computer dele 🙂

  Men det med betjening har jeg tænkt over ved en hurtig test af min nuværende, og det er bare at lægge en foldet fiberklud hen over fronten ved LED’en på den der ikke skal betjenes, så virker remoten slet ikke på enheden.
  Placering var også blevet ændret grundet det med de opdagede HDD’ere, med at den med DVB-S2 i stedet skal stå på en hylde at jeg har på vægen lige ved siden at TV’et, for de Blu-ray’s der står på den hylde kan jeg godt rykke lidt rundt på til andre hylder.

  Men det kan måske godt tænkes at det Corona spiller det hele et puds, men så er det bare underligt at forhandlere som Proshop, Computersalg og Pulsat eks. skriver om Duo 4K, at der er tale om et udgået produkt.

  Men nå ja, jeg lever jeg bare med den kommende Uno 4K til lidt over 199 Euro, hvilket også er betydeligt billigere end en Duo eller Ultimo, der koster godt over 400 Euro.

  #405542
  miri
  Deltager

  HM-SAT mangler ikke VU+ produkter… Og jeg mener, at VU+ kan omstilles, så der kan anvendes op til 3 bokse uden remoteproblemer, men det er muligt at hukommelsen ikke er skarp på det her?

  Jeg har forresten en ekstra VU+ DVB-C S2 FBC tuner, som jeg ikke bruger.  Du kañ få den for 200, hvis det har interesse!

  #405543
  miri
  Deltager

  Nå, jeg kan se, at HM-SAT heller ikke kan levere Duo 4K her-og-nu…..

  #405546
  Per M
  Deltager

  HM-SAT mangler ikke VU+ produkter… Og jeg mener, at VU+ kan omstilles, så der kan anvendes op til 3 bokse uden remoteproblemer, men det er muligt at hukommelsen ikke er skarp på det her? Jeg har forresten en ekstra VU+ DVB-C S2 FBC tuner, som jeg ikke bruger. Du kañ få den for 200, hvis det har interesse!

  Nej, det er i orden. Jeg kører bare med den ekstra Uno 4K med DVB-S2 FBC tuner jeg har bestilt hos Amazon, som jeg efter sidste undersøgelse kan se siges at skulle ligge klar til afsendelse, så den sender de nok afsted i næste uge når helligdagene i Tyskland er ovre.

  Men lige umiddelbart kan jeg ikke i Black Hole se nogen steder at det skulle være mugligt at indstille remote koder, så at man undgår remote konflikter, men det kan måske være et image fra en anden du tænker på, hvor du har hørt om den funktion.

  #405630
  Per M
  Deltager

  Nå, jeg fik det til at virke alligevel det med remote koder. Fandt det gemt under de værktøjer der også følger med i Black Hole 3.0.8
  Så nu kører den med DVB-S2 tuneren med remote kode 1 og den med DVB-C tuneren remote kode 2, så at der ikke opstår nogen former for remote konflikter.

  #477644
  tlk
  Deltager

  Dreambox har annonceret flere nye modeller i 2020. Det samme har Ax multimedia, Zgemma, men ikke Vu+. Anno 2020 vil jeg ikke vælge Vu+ hvis jeg var udkig efter ny combo boks.

  En anden løsning, som jeg vil vælge var at få et Panasonic tv næste gang man skal udskifte sit tv. Flere Panasonic modeller har 2 ci+ modul og godkendt til de fleste betalings tv udbydere i Europa med softwareopdatering. Desuden har Panasonic glimrende afspillere. Det kunne være fantastisk hvis Panasonic vil integrere Tv og afspillere i et produkt.

  #477646
  Per M
  Deltager

  Jeg tror heller ikke at Vu+ har behov for at udkomme med flere nye modeller, for det virker til at markedet egentlig er fyldt godt ud med dem de allerede har udgivet.
  Deres største sællerter ser også ud til at være deres 4K modeller i den billigere ende af skalaen: Uno 4K, Uno 4K SE og Duo 4K.
  Eks. er Amazon i Tyskland godt støvsuget ren efterhånden for de billige 4K modeller, så det var dælme godt at jeg skyndte mig at få købt den Uno 4K med DVB-S2 FBC tuner, for den er allerede udsolgt.

Login Registrer
Viser 9 indlæg - 1 til 9 (af 9 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Back to top button