miri

Forum-svar oprettet

Login Registrer
Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 26 i alt)
  • Forfatter
    Indlæg
  • som svar til: Dreambox er gået helt konkurs #1820607
    miri
    Deltager

    VU+

    som svar til: Er Vu+ ved at udgå? #405543
    miri
    Deltager

    Nå, jeg kan se, at HM-SAT heller ikke kan levere Duo 4K her-og-nu…..

    som svar til: Er Vu+ ved at udgå? #405542
    miri
    Deltager

    HM-SAT mangler ikke VU+ produkter… Og jeg mener, at VU+ kan omstilles, så der kan anvendes op til 3 bokse uden remoteproblemer, men det er muligt at hukommelsen ikke er skarp på det her?

    Jeg har forresten en ekstra VU+ DVB-C S2 FBC tuner, som jeg ikke bruger.  Du kañ få den for 200, hvis det har interesse!

    som svar til: Opdateret Yousee app til Android TV #304708
    miri
    Deltager

    Så er den nye Yousee app ude til alle med Android TV!

    som svar til: YouSee 12Mbit opgraderingen – modtagelsesrapporter #83072
    miri
    Deltager

    Men Yousee kan jo godt modtage en anden stream….? Jeg kan dog ikke se, at et reencodet 720p til 1080i på nogen måde kan være en fordel! Der er jo ikke flere (men færre) informationer i en 12mbit 1080i stream reencodet fra en 6mbit 720p stream….

    som svar til: YouSee 12Mbit opgraderingen – modtagelsesrapporter #83070
    miri
    Deltager

    Ja, det har de faktisk ændret! TV2 er uændret…. Er der nogen der ved om stream fra DR også er ændret fra 720p til 1080i??? Ellers er det en klar forringelse. Jeg vil hellere selv reencode en 720p stream til 1080p end lade Yousee konvertere 720p til 1080i, som jeg så igen skal ændre til 1080p. Jeg ved godt, at Yousee hidtil har reencodet fra 720p til 720p for at brænde undertekster i billedet. Jeg håber ikke, at de har erstattet en tåbelighed med noget der er endnu dummere…

    som svar til: Harddisk optager #78942
    miri
    Deltager

    Risikoen ved at optage krypteret er bl.a. at Boxer skifter nøgle inden man får dekrypteret optagelsen….

    som svar til: Harddisk optager #78872
    miri
    Deltager

    Jeg har ikke hørt nogen bekræfte, at de har kunnet optage/dekryptere 2 krypterede programmer fra Boxer på samme CAM. Der er formentlig linux bokse, der vil være i stand til at optage 2 krypterede programmer, hvor kun det ene dekrypteres samtidigt, mens det andet kan dekrypteres senere, men jeg ville gå efter en boks med plads til 2 CAM. Bemærk, at Boxer oprindeligt krævede CI+ for HD kanaler, men ikke reelt kræver det pt. Hvis du ønsker alternativer til de foreslåede bokse, så kan du kigge på Linux/Enigma2 bokse, f.eks Dreambox og VU+.

    miri
    Deltager

    Du skal ikke regne med, at du kan bruge andre CAM end Boxers egne! Dvs. en kanal pr. kort!

    som svar til: Boxer EPG serieoptage DR og TV2 på enigma2 bokse ? #74701
    miri
    Deltager

    Med autotimer plugin kan du sætte timere ud fra hele eller dele af titlen på programmet, men også ud fra dele af programbeskrivelsen. Du kan sætte filter ud fra dage, kanal m.m. Det er et stærkere værktøj end “rigtig” serieoptagelse. Hvorfor serieoptagelse ikke er implementeret på E2 er dog en gåde…. Kan klart anbefale E2, hvis du ønsker et stærkt værktøj til timerstyring.

    MEN husk, at du kan få en udfordring med en E2 boks, hvis Boxer går tilbage til CI+!

    som svar til: optage tv på PC #72395
    miri
    Deltager

    Når DVB-Viewer kører, kan Kodi trække data, så du kan se og skifte kanaler samt optagelser i Kodi, og du kan også se EPG og sætte timere. Det kræver i Kodi, at du “slår” tv-funktionen til og tilføjer pvr-plugin til DVB-Viewer.

    som svar til: URL til DR’s HbbTV #70901
    miri
    Deltager
    som svar til: Hvilken DVB-C boks? #66590
    miri
    Deltager

    Mit råd vil afhænge af, hvor meget du vil “nørde”. Hvis du helst vil undgå, at bruge tid – så vælg Yousees box eller Samsung/LG/Panasonic med de begrænsninger det giver…. Miraclebox kræver lidt mere tid, men kan det meste. Ultimativt er nok Enigma boksene, men de kræver en del tid for at få de rette plugins til at spille. Når jeg sikre “nok”, så er det fordi jeg ikke har fået prøvet Topfields kabelbox CRP2401. Jeg fik en hjem fra Tyskland til 2.500 inkl 1 TB HDD, men den kunne ikke starte op, så den røg retur, og jeg turde/orkede ikke få en ny hjem. Den har ellers alt jeg ønsker ( % UHD/ H265)!

    Hvis du fortsat overvejer Miraclebox 9, så burde du måske i stedet kigge på søstermodellen fra Octagon 1028P. Den kan det samme som Miracleboxen, og så opdateres den fortsat. Miracleboxen har faktisk serieoptagelse i FW, dvs at den kan anvende de koder, der sendes ud via EPG, til at optage de afsnit af serier – uanset dag og sendetidspunkt – det fungerer bare ikke perfekt på Miracleboxen….

    miri
    Deltager

    mich sagde

    miri sagde

    mich sagde

    miri sagde
    Sendes DR2 ikke  allerede i 720p på nettet ?

    Desværre kun 576i SD alle steder

    … men når jeg fanger DR2 på XBMC (DR TV plugin) så melder den HD 720 …..

    Kender den ikke, men det siger den formentlig også på dr k, ultra, ramasjang, cnn, bbc world news o.s.v.  Og så er det den, der “lyver” -:)

    Nej, det er kun DR2…

    EDIT: Sikkert svarende til DRs egen 1823 k/bits stream

    miri
    Deltager

    mich sagde

    miri sagde
    Sendes DR2 ikke  allerede i 720p på nettet ?

    Desværre kun 576i SD alle steder

    … men når jeg fanger DR2 på XBMC (DR TV plugin) så melder den HD 720 …..

Login Registrer
Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 26 i alt)
Back to top button