Harddisk optager

Indlæg om piratsider, piratudstyr og lignende er ikke tilladt. Reklame/salgs indlæg er ikke tilladt.

Login Registrer
Viser 13 indlæg - 1 til 13 (af 13 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #78847
  Kim A
  Deltager

  Hjælp.

  Er der nogle der kan forklare mig hvorfor man på nogen optager kan optage 2 kodet kanaler på samtidigt, mens det kun er muligt at optage 1 kodet kanal og 1 der ikke er kodet på andre.

  #78850

  Typisk vil 2 kodede kræve plads til 2 kortlæsermoduler. Så har optageren plads til det og twin tuner, så vil det være muligt. Har optageren kun plads til 1 kortlæser modul, så kan den oftest kun optage 1 kodet og 1 ukodet samtidigt.

  Er der tale om en twin tuner tv-boks med harddiskoptage mulighed, så kan der være bokse med indbygget kortlæser, hvor denne tillader afkodning af 2 ting samtidigt.

  #78854
  Anonym
  Gæst

  panasonic hdd optagere kan fx optage 2 kodede samtidig men som tidligere skrevet kræver det 2x cam og 2 kort i maskinen.

  Hvis dit spørgsmål er fordi du skal ud og have en maskine så lad være med og køb samsung h8500n eller h8900n de er fulde af fejl og arbejder langsom i menuerne som hakker , samsung fejer problemerne af foran sig som de jo som standard gør med alt.

  jeg har samsung maskinen og den har lige været til rep 2 gange i streg de gør intet ved de problemer den har, nu skal den ind til en krediterings sag

  #78863
  Niels Petersen
  Deltager

  Ja,hold dig fra de Samsung maskiner, det er skrammel, haves der You See, kan der anbefales at have deres nye boks, se anmeldelse, den kan optage et ubegrænset antal af udsendelser.

  #78866
  Anonym
  Inaktiv

  Ja,hold dig fra de Samsung maskiner, det er skrammel, haves der You See, kan der anbefales at have deres nye boks, se anmeldelse, den kan optage et ubegrænset antal af udsendelser.

  Den nye 4K boks er ikke fejl fri. Der findes indlæg på Yousee’s forum om fejl med boksen fra kunder der for længst har modtaget den. Personligt ville jeg ikke anskaffe mig en boks der er rapporteret om at være fejlbehæftet, så der ville jeg vente til at de med tiden er blevet kortlagt og fikset med software opdateringer.

  Desuden leverer boksen heller ikke fair use for optagelserne. Det er en cloud optager og derved har man ikke mugligheden for eks. at gemme optagelserne for eftertiden på et andet lagringsmedie, så som man kan med eks. de Panasonic BD/HDD optagere der nævnes.

  Desuden som Bo nævner, så har den 4K boks en begrænset optage tid på 250 timer, så ubegrænset er den nu ikke OG det kræves at den er koplet til internettet for at man overhovedet kan optage med den.

  Så for dem der bare vil have en boks til at optage alm. TV med, der kan den nye Yousee 4K boks sagtens undværes, da der findes et kæmpe udvalg af DVB-C bokse på markedet med PVR funktion der allerede opfylder det simple behov. Mange af dem har også CI, så man kan knalde et CAM med kort i dem til at afkode evt. kanaler man har abonnement på hos Yousee.

  #78867
  Kim A
  Deltager

  Tak for de hurtige svar.

  Jeg skal brug en optager til Boxer hvor jeg kan optage 2 kodet kanaler samtidig er der nogen der har erfaring med det?

  #78868
  Anonym
  Gæst

  Så har jeg netop bestil en panasonic dmr bct 76 maskine hos power, så skal samsungen blot afvikles med elgiganten

  >kim, der skal du nok have fat i boxertv, mindes de har cam moduler der kan afkode 2 samtidig ellers vil det som allerede skrevet kræve 2 cams

  #78872
  miri
  Deltager

  Jeg har ikke hørt nogen bekræfte, at de har kunnet optage/dekryptere 2 krypterede programmer fra Boxer på samme CAM. Der er formentlig linux bokse, der vil være i stand til at optage 2 krypterede programmer, hvor kun det ene dekrypteres samtidigt, mens det andet kan dekrypteres senere, men jeg ville gå efter en boks med plads til 2 CAM. Bemærk, at Boxer oprindeligt krævede CI+ for HD kanaler, men ikke reelt kræver det pt. Hvis du ønsker alternativer til de foreslåede bokse, så kan du kigge på Linux/Enigma2 bokse, f.eks Dreambox og VU+.

  #78873
  C. Johansen
  Deltager

  Panasonics optagere med 2 tunere kan på samme tid optage og dekryptere 2 programmer,  mens de optages. Der kræves til dette 2 moduler og 2 kort.

  Har man kun 1 modul og 1 kort, optages og dekrypteres kun det ene program, mens det andet optages krypteret. Det andet program kan bagefter dekrypteres under afspilning, når kort og modul ikke anvendes til anden optagelse.

  Panasonics optagere i øvrigt også baseret på Linux.

   

  #78942
  miri
  Deltager

  Risikoen ved at optage krypteret er bl.a. at Boxer skifter nøgle inden man får dekrypteret optagelsen….

  #84301

  Jeg har en Panasonic DMR-BCT820 optager, som for en uge siden mistede alle kanaler, og de lod sig ikke genindlæse. En reparatør sagde, at det skyldtes, at den kun havde en mpeg-2 modtager. Det var mit indtryk at skiftet fra mpeg-2 til mpeg-4 var sket for længst. Jeg har spurgt min udbyder Yousee, om de først fornylig har slukket for mpeg-2 signalet. Svaret var, at der ikke er sket ændringer i det udsendte signal for nylig. Jeg kan sende antennesignalet igennem optageren og videre til fjernsynet uden problemer. Er der nogen af jer der har oplevet noget tilsvarende, og vil det mon kunne svare sig at få skiftet en evt. defekt tuner?

  Med venlig hilsen

  Flemming Andreasen
  [email protected]

   

  #84323
  C. Johansen
  Deltager

  Jeg har lige afprøvet en Panasonic DMR-BCT820 på You-See’s net, og der var ingen problemer, så desværre tyder alt på, at der er opstået en fejl i din recorder. Om det kan betale sig at få den repareret? Måske – det som normalt bliver slidt, er (selvfølgelig afhængig af anvendelsen) Blu-ray drevet. Man oplever det gerne ved, at drevet har problemer med at optage på 2-lagsskiver.

  Men Panasonic DMR-BCT820 er 6 år gammel, så det kræver da en ekstra overvejelse, inden man bekoster en reparation. Mit umiddelbare svar vil være, at det er tid til at anskaffe en ny.

  #84327

  Hej C. Johansen

  Tak for dit svar.

  Jeg har købt en ny – UBC86.

  Så jeg kan i  fred og ro overveje  BCT820’erens skæbne.

  Med venlig hilsen

  Flemming Andreasen
  [email protected]

Login Registrer
Viser 13 indlæg - 1 til 13 (af 13 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Back to top button