Bobo

Forum-svar oprettet

Login Registrer
Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
  • Forfatter
    Indlæg
  • som svar til: Opgradering til HD #2017413
    Bobo
    Deltager

    Super. Jeg har et billigt men nyt Blaupunkt fjernsyn. Det fungerer med antennekablet direkte i fjernsynet. HD kvalitet og nu også med BBC news, CNN og andre kanaler som ikke har været der længe. Nu skal jeg bare sortere i kanalerne 🙂 Tak for hjælpen!

    som svar til: Opgradering til HD #2017385
    Bobo
    Deltager

    Tak til Niels og Anders. Jeg prøver mig frem med en S2 modtager.

    som svar til: Er satellit-tv en død teknologi? #1443731
    Bobo
    Deltager

    Det er langt mere resursebesparende at se TV eller høre radio via æteren (satellit eller landbaseret) end ved at streame.

     

    som svar til: Mangler ARD hos Stofa #1437398
    Bobo
    Deltager

    @Per M: Tak for svar. Jeg skrev mest fordi jeg synes det er en underlig disposition fra Stofas side og jeg tror simpelthen det skyldes manglende kendskab til tysk TV. Måske kunne det hjælpe med lidt opmærksomhed, hvis flere Stofa kunder henvendte sig.

    Ja der er masser af andre løsninger: Parabol til 19,2 grader øst (hvis jeg husker rigtigt), VPN til ARD programstreaming eller  et billigt abonnement på TVMuchos som lovligt angiveligt flytter parabolsignalet indenfor Danmarks grænser og nu også har en række tyske kanaler i tillæg til de mange engelske og franske mv.

     

    som svar til: Tyrkisk tv UDEN parabol #791184
    Bobo
    Deltager

    Med en tyrkisk VPN (IP Vanish, Nord VPN eller andre) kan du formentlig frit streame tyrkiske public service kanaler og måske også nogle kommercielle kanaler ved at gå ind på de pågældende TV-kanalers hjemmesider. Det fungerer lidt forskelligt fra land til land. Tyske og nordiske public service kanaler er f.eks. lette at streame med VPN, mens britiske og irske er vanskeligere. Gældende lovgivning skal selvfølgelig overholdes.

    som svar til: Adgang til flere nordiske kanaler? Hvad kan gøres? #436383
    Bobo
    Deltager

    Hej! Jeg ved denne del af forummet er for parabol, men vil alligevel gøre opmærksom på, at der er en masse norske, svenske og finlandssvenske TV-programmer  tilgængelige som streaming på SVTs, NRKs og YLEs hjemmesider.

Login Registrer
Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
Back to top button