Mangler ARD hos Stofa

Indlæg om piratsider, piratudstyr og lignende er ikke tilladt. Reklame/salgs indlæg er ikke tilladt.

Login Registrer
Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #1437120
  Bobo
  Deltager

  Hej,

  Stofa har fjernet ARD fra kanaludbuddet (i København). Den kan ikke engang vælges som tilvalgskanal. Jeg tror det beror på en fejltagelse. Det er jo en af de to store tyske mainstreamkanaler. Jeg skrevet til dem, men fik et intetsigende svar om at de prioriterede svensk TV, men det passer jo ikke. De har ikke udvidet antal svenske kanaler. Og hvis de absolut kun vil sende to tyske kanaler i de de faste programpakker, burde det da være ARD og ZDF.

  #1437123
  Anonym
  Gæst

  Kanal missigt når det kommer til de Tyske, så går ARD, ZDF og NDR normalt altid hånd i hånd da de anses som de tyske hovedkanaler og derfor også egentlig tilbydes som fast standard hos alle udbydere, så der kan man så undre sig over Stofa’s beslutning.

  Men nå ja, hvis du har lov til at sætte en parabol op, så er der den muglighed med at du så via den vej får adgang til hele paletten af hvad der findes af tyske ukodede kanaler.
  Vi satte selv en 85 cm parabol op i 2012, fordi at vi bla. savnede mere tysk TV fra YouSee.

  Men der er også streaming, der dog kræver VPN også. Men der kan man så få adgang til ARD og ZDF’s mediathek apps, hvor at samtlige af deres TV kanaler (inkl NDR) også kan live streames i HD.

  #1437398
  Bobo
  Deltager

  @Per M: Tak for svar. Jeg skrev mest fordi jeg synes det er en underlig disposition fra Stofas side og jeg tror simpelthen det skyldes manglende kendskab til tysk TV. Måske kunne det hjælpe med lidt opmærksomhed, hvis flere Stofa kunder henvendte sig.

  Ja der er masser af andre løsninger: Parabol til 19,2 grader øst (hvis jeg husker rigtigt), VPN til ARD programstreaming eller  et billigt abonnement på TVMuchos som lovligt angiveligt flytter parabolsignalet indenfor Danmarks grænser og nu også har en række tyske kanaler i tillæg til de mange engelske og franske mv.

   

  #1437606
  Anonym
  Gæst

  Det er Sjælland, der har de altid haft den generelle opfattelse at folk der er langt mere interesserede i svensk TV end tysk TV.

  Jeg ved så ikke om det så i realiteten skyldtes at det måske var sværere at nappe de tyske via antenne og en del nemmere at snuppe de svenske i de gamle analoge dage, så en opfattelse der oprindeligt er baseret på et egentlig forkert grundlag.

  Men i hvert fald lever de ikke helt op til det hos Stofa på Sjælland, når det drejer sig om fremmelsen af TV fra nabolandene, når de vælger at smide en tysk public service kanal ud.
  Måske ligger Sjælland lidt fjernt fra Tyskland i folks sind, men Tyskland er geografisk stadig et naboland til Danmark og derfor burde Stofa på Sjælland heller ikke smide ARD ud.

Login Registrer
Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Back to top button