Flertallet stadig analoge i Tyskland

| mandag 07. feb, 2011 14:16 | 5 Kommentarer

Godt 1 år før de analoge signaler via satellit slukkes i Tyskland, så ser flertallet af tyske husstande fortsat deres tv gennem analoge signaler. Der er ikke rigtigt flyttet på antallet af digitale husstande i januar, hvor 48% af de tyske husstande modtog digitale tv-signaler. i januar 2008 var tallet knap 30% så mange tyskere vælger tilsyneladende først at bytte til digitalt udstyr i forbindelse med ophøret for de analoge satellit transmissioner i april 2012.

Mens tyske husstande der får deres signal via parabol skal sikre sig digitalt udstyr senest i april 2012, så vil tyske kabel-tv kunder, ligesom i Danmark, fortsat kunne se tv analogt også efter april 2012.

Kilde: Digital Fernsehen

 

Del på:

Gemt under:: Branche-Nyt

Kommentarer (5)

 1. jetdirect siger:

  Herhjemme var der jo mange der ventede til at det anolog tv signal var slukket ,mange troede ikke på det skete men så kom dagen jo og landets tv butikker/instalatører tjente tykt på salg af udstyr til dem der ikke havde sikret sig udstyr frem til dagen 30 okt 2009

  det samme er nok i tyskland folk venter til dt sker ,det er typisk den ældre årgang der ser sådan på lad os nu lige se tiden an og se om der nu også sker noget den 30 apr 2012 kl 24:00

 2. kram5610 siger:

  Til jetdirect:

  Det er sandelig ikke kun ældre mennesker som ser analogt i Tyskland… Problemer er at alle vigtige kanaler sender analogt FTA – så mange siger “udover en bedre billedkvalitet, får jeg intet ud ad at skifte”….

 3. reslfj siger:

  Det kommende satellit analogsluk i Tyskland til næste år er en delvis årsag til at bla Kabel Deutschland er meget aktivt med at få DVB-C2 udstyr på markedet fra denne sommer.
  De vil gerne have teknikken klar, således at der kan gives gode digitale tilbud til eksisterende (analoge)kabelkunder. De skulle jo nødigt flytter over på satellit, bare fordi man skiver om det i avisen.

  Lars 🙂

 4. MrCandy siger:

  Hvis Tyskland får gang i DVB-C2, så må vi håbe at Danmark føgler med.

 5. kram5610 siger:

  Til reslfj:

  Indførelsen af DVB-C2 kan ikke afhjælpe kundernes flugt fra Kabel TV -> Sat… hvorfor betale for noget som du kan få gratis? Hos Kabel Deutschland er alle de private kanaler kodet digitalt (også i SD).

  Kabel Deutschland lever af to ting, nemlig dem som er tvunget til Kabel TV igennem deres lejekontrakter også dem som ønsker billigt Internet (29 Euro for 32 Mbit).

Skriv et svar