Canal Digital

Flere kanaler på vej ud hos Canal Digital

Hos det svenske Canal Digital finder man nyheden om kanalændringer hos Canal Digital pr. 2. april. Her annonceres det nemlig, at kanalerne Silver, Silver HD, MTV HD og VH1 stopper 2. april hos Canal Digital.

Selv om nyheden står på den svenske Canal Digital, så gælder den også i Danmark, eftersom begrundelsen for kanalophøret angives til at være, at der skal være plads til andre kanaler. Men de andre kanaler, der omtales bliver dog kun for det svenske publikum, det er nemlig de svenske TV3 HD, Kanal 5 HD og TV4 News, der er tale om. Det lyder dog tvivlsomt, at Telenor på 1 grad vest skulle været løbet helt tør for transponderplads, såfremt Canal Digital virkelig havde ønske om at købe denne. 

Valget af netop Silver, Silver HD, MTV HD og VH1, beskrives af Canal Digital Sverige på deres Facebook side, som værende sket på nordisk plan baseret på Canal Digital’s egne kundeundersøgelser. 

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Lukningerne af musikkanalerne MTV HD og VH1, vidner om, at denne type kanaler i stigende grad har mistet værdi som regulære tv-kanaler. Mon ikke den manglende VH1 dog også skal ses i lyset af, at VH1 gerne ville have haft den danske VH1 udgave distribueret hos Canal Digital, der tilsyneladende dog ikke har været tilfreds med prisen på kanalen. VH1 Classic fortsætter dog hos Canal Digital oplyses der.

Canal Digital har overfor DIGITALT.TV bekræftet at kanalerne forsvinder også i Danmark, to af disse HDTV kanaler, men siger samtidig at HDTV fortsat er et vigtigt fokusområde, og at man derfor også holder nøje øje med, hvilke nye muligheder der opstår, når det gælder nye HD-kanaler.

Kilde: Canal Digital Sverige / Danmark

I samme kategori

Abonnér
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
parabolgutten returns
16. februar 2012 22:59

Hvorfladt at fjerne MTV HD, synes ellers HD udbudet fra Canal Digital var så fint. Jeg er skuffet.

Sukkermand23
18. februar 2012 17:46

Jeg er også skuffet, fordi jeg er stor forbruger af MTV HD og VH1

rpc
6. marts 2012 17:05

Jeg skrev følgende til CD:

Jeg kan læse at VH1 og MTVN HD stopper 2/4, fordi svensken får flere kanaler og HD.
Er der planer om at lansere mere musikk, slik VH1 Classic hele dagen og/eller CMT (Country Music Television), GAC (Great American Country) ?

Svar:

vi ved ikke helt endnu hvad der vil ske med disse musik kanaler, og om vi vil få andre kanaler ind i program pakken, men indtil videre så er det i vores Svenske afdeling at kanalerne stopper.

rpc
9. marts 2012 16:53

Okay. Det er nu heller ikke de kanaler jeg sakner mest. Kanske vi får EuroSport2 HD istedet.

Og helt ærlig, er “High TV 3D” og var “Rush HD” ikke bare fyld for at øge antallet af HD kanaler. Jeg tror at MTV HD og Silver HD hver har mange flere seere end High TV 3D og Rush HD havde.

Back to top button