Streamingnyt

Disney+ i Danmark kan nu forudbestilles til intropris

I dag kan fans for første gang abonnere på Disney+ i Danmark til en intropris på 490 kr. Dette prælanceringstilbud på et årsabonnement er kun tilgængeligt frem til den 14. september 2020 og svarer til 41 kr. pr. måned.

Disney+ lanceres den 15. september 2020 og her bliver normalprisen ved lanceringen bliver 59 kr. pr. måned eller 589 kr. for et årsabonnement.

Disney+ tilbyder fans i alle aldre en ny måde at opleve det enestående indhold fra virksomhedens ikoniske underholdningsbrands som Disney, Pixar, Marvel, Star Wars og National Geographic samt eksklusive originalproduktioner inden for spillefilm, serier, dokumentarfilm og kortfilm, som er skabt eksklusivt til tjenesten.

Ved lanceringen vil mere end 25 eksklusive Disney+ Originals være tilgængelige, inklusiv den længeventede Emmy-nominerede serie ”The Mandalorian” af producer og manuskriptforfatter Jon Favreau og ”High School Musical: The Musical: The Series”, der byder på en kreativ, moderne fortolkning af den succesfulde filmserie med metareferencer, en nyskabende dokumentar-stil og et soundtrack med ni nye, originale sange, der hylder fanfavoritterne fra den oprindelige film.

To Emmy-nominerede serier; ”Verden ifølge Jeff Goldblum”, som undersøger den vidunderlige og ofte overraskende verden af velkendte hverdagsting, og ”The Imagineering Story” – en fortælling om den eklektiske gruppe af ekstraordinære kreative kræfter, der vækker Disneys forlystelsesparker til live, vil begge være tilgængelige ved lanceringen sammen med utallige andre spændende serier.

De eksklusive Disney+ Original spillefilm på Disney+ inkluderer ”Togo”, en nervepirrende historie baseret på virkelige hændelser med den firdobbelt Oscar-nominerede Willem Dafoe i hovedrollen; ”Stargirl”, en skæv coming-of-age-fortælling baseret på den kritikerroste New York Times bestsellerroman; og ”Timmy Failure: Mistakes Were Made”, som følger Timmy og en 700 kg tung isbjørns hylende morsomme eventyr.

Abonnenter får mulighed for at streame Disney+ på de fleste mobil- og tv-enheder ved lanceringen, heriblandt spillekonsoller, medieafspillere og smart tv.

Webbrowsere (via streaming)

Mobile enheder og tabletter (via gratis downloadet app)
Android-telefoner og -tablets
Apple iPhones og iPads
Amazon Fire Tablet

Smart-tv’er (forudinstalleret eller via gratis downloadet app)
Android TV-enheder
LG WebOS smart-tv’er
Samsung Tizen smart-tv’er

Internetforbundne tv’er, spilkonsoller og streamingenheder (via gratis downloadet app)
Amazon FireTV
Apple AirPlay
Apple TV (4. generation eller nyere)
Chromebook
Chromecast
Sony PlayStation 4
Xbox One

Brugerne får adgang uden reklamer på op til fire enheder på samme tid, adskillige downloads, personlige anbefalinger og muligheden for at oprette op til syv forskellige profiler. Samtidig får forældre mulighed for at oprette børneprofiler, som er nemme at navigere i, har en enkel brugerflade og giver adgang til børnevenligt indhold.

Som tidligere offentliggjort vil streamingtjenesten blive tilgængelig i Portugal, Norge, Danmark inklusiv Grønland, Sverige, Finland, Island, Belgien og Luxembourg den 15. september.

Disney+ bekræftet originalindhold

Disney+ har løftet sløret for nogle titler allerede, og kommer med flere op til lanceringen. Udover nedenstående så kommer der naturligvis også en masse andet Disney arkiv indhold.

Kilde: Disney+ presse

Image
Annonce

I samme kategori

Back to top button