TV Streaming premierer

Timmy Taber – Ingen er fejlfri

Disney+’s ”Timmy Taber – Ingen er fejlfri…” er baseret på bestselleren af samme navn og er instrueret af den prisbelønnede filmskaber Tom McCarthy. Vi følger den lidt skæve og gravalvorlige hovedfigur, Timmy Taber, og hans kompagnon, den 800 kilo tunge isbjørn, Mega, i deres underholdende gøren og laden i Portland som selvstændige privatdetektiver for detektivbureauet Mega Taber A/S.
En lidt finurlig grundskolelev, den komplet uvidende men selvsikre Timmy (Winslow Fegley) skal forsøge at navigere rundt blandt alle de voksne, der omgiver ham, deriblandt sin overbebyrdede mor (Ophelia Lovibond), hendes velmenende kæreste (Kyle Bornheimer), sin lærer og ærkefjende (Wallace Shawn) og den skolevejleder, han har fået tildelt (Craig Robinson), alt sammen i sin stræben efter at blive den bedste detektiv i Verden.
”Timmy Taber – Ingen er fejlfri…” er instrueret af Tom McCarthy, der vandt en Oscar® for sit manuskript til ”Spotlight”, og er skrevet af McCarthy og Stephan Pastis – baseret på romanen skrevet af Pastis.
Filmen er produceret af Jim Whitaker, p.g.a., og Tom McCarthy, p.g.a., med Michael Bederman og Kate Churchill som executive producere. I de større roller ses Winslow Fegley, Ophelia Lovibond, Kyle Bornheimer, Wallace Shawn og Craig Robinson.

Timmy Failure: Mistakes Were Made | Official Trailer | Disney+
Timmy Failure: Mistakes Were Made | Official Trailer | Disney+
15 sep 2020
Disney+

Timmy Taber – Ingen er fejlfri Disney+
Børn Film

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Image
Annonce

Back to top button