Streamingnyt

Disney+ er åbnet i Danmark – stream mere end 500 film og masser af serier for 59,- / måned

Med flere end 500 film, 40 eksklusive originale film og serier og tusindvis af tv-episoder fra Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic og mere er Disney+ den nye streamingtjeneste for nogle af verdens mest elskede fortællinger.

”Vi har rundet 60,5 mio. betalende abonnementer på verdensplan, og i dag fortsætter vi vores internationale udvidelse med lanceringen af Disney+ i otte lande (Danmark, Portugal, Norge, Sverige, Finland, Island, Belgien og Luxembourg). Gennem vores etablering på det globale streamingmarked bringer vi vores fantastiske fortællinger af høj kvalitet, som du kan forvente fra vores brands, ud til endnu flere mennesker,” siger Rebecca Campbell, Chairman of Walt Disney Direct-to-Consumer and International.

Fra i dag kan abonnenter nyde 40 Disney+ Originals-titler inklusiv de Emmy-nominerede serier: ”The Mandalorian”, den episke, første live-action Star Wars-serie nogensinde; ”Verden ifølge Jeff Goldblum”-dokumentarserien fra National Geographic. ”High School Musical: The Musical: The Series”, som er en moderne udgave af det Emmy-nominerende franchise, og ”Pixar i virkeligheden”, som vækker ikoniske karakterer og øjeblikke fra Pixar-film til live i den virkelige verden vil også være mulige at streame.

Disney+ er også det nye streaming-hjemsted for den ikoniske animerede serie ”The Simpsons” med mere end 600 episoder samlet samme sted on-demand for første gang. Nogle af de originale spillefilm, som vil være på tjenesten ved lanceringen er ”Togo” om den norske slædeløber Leonhard Seppala og hans hund Togo, som tager til i Serumløbet til Nome; ”Phineas & Ferb-filmen: Candace mod Universet”, et nyt eventyr med vores alles yndlingsstedbrødre; Broadway-hitmusicalen ”Hamilton” så vel som Beyoncés visuelle album: ”Black is King”.

Prisen for Disney+ er 59 kr. pr. måned eller 589 kr. for et årsabonnement.

Her et udvalg af det originalt indhold der kan ses / er på vej

Disney+
15
sep

Timmy Taber – Ingen er fejlfri

Børn
Film
Disney+
15
sep

En kommende præsidents dagbog

Drama
Serie
Disney+
15
sep

Gafli har et spørgsmål

Animation
Serie
Disney+
15
sep

High School Musical: The Musical: The Series

Ungdomsserier
Serie
Disney+
15
sep

Verden ifølge Jeff Goldblum

Reportage
Disney+
25
sep

Chadwick Boseman: En hyldest til en konge – En særudgave af 20/20

Dokumentar
Disney+
25
sep

Secret Societye of Second-Born Royals

Action Fantasy
Film
Disney+
16
okt

Ever After: A Cinderella Story

Børn
Film
Kilde: Disney presse

Relaterede artikler

Back to top button