Streamingnyt

Disney+ Groupwatch er kommet til Danmark

Fra 22. oktober introducerer Disney+ Reklame-link GroupWatch i Danmark, en ny funktion som gør det muligt for venner og familier at se film og serier fra det fulde Disney+ bibliotek sammen, selv når man er hver for sig. GroupWatch giver op til syv personer mulighed for at se indhold sammen i en synkroniseret afspilningsoplevelse på tværs af web, mobil, tilsluttede tv-enheder og smart tv’er og dele reaktioner i realtid.

”Historiefortælling bliver vakt til live, når du har mulighed for at dele og nyde den med andre, og i dette øjeblik, hvor mange stadig er adskilt fra deres venner og familie, tilbyder GroupWatch en måde at samles virtuelt ved at se dine yndlings Disney+-fortællinger sammen med dine yndlingsmennesker hjemme fra din egen stue,” siger Jerrell Jimerson, SVP, Product, Disney+.

Abonnenter kan starte oplevelsen gennem GroupWatch-ikonet, som man finder på Detaljer-siden på serier og film i det omfattende bibliotek på Disney+.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

De får derefter et link til at invitere op til seks andre personer til at se sammen med dem (kræver Disney+ abonnement). Invitationer skal sendes fra mobil eller web, men man kan efterfølgende se med fra sin tilsluttede tv-enhed eller sit smart-tv.

GroupWatch’s synkroniserede afspilning giver alle deltagere mulighed for nemt at sætte afspilningen på pause, starte afspilningen, spole tilbage eller spole fremad – for hele gruppen.

Kilde: Disney+ presse

Læs også


SkyShowtime 39 kr Annonce

I samme kategori

Back to top button