Danskerne vil se tv i 3D

| onsdag 02. nov, 2011 09:28 | 0 Kommentarer

Det er en fantastisk oplevelse at se 3D film på tv. Når filmens skuespillere og effekter springer ud i hovedet på dig, får du en seeroplevelse, der virker mere levende og tæt på. En seeroplevelse som danskerne gerne vil have ind i stuerne. I en nordisk undersøgelse, som TSN Gallup har foretaget for Canal Digital, siger hver femte dansker nemlig, at de er interesserede i at købe et 3D tv i løbet af de næste 1-3 år. Det er flere end i vores nabolande, hvor kun 11 pct. af svenskerne, 16 pct. af nordmændene og 13 pct. af finnerne er interesserede i at købe 3D tv.

”De store seeroplevelser i biograferne og det knivskarpe billede har vækket interessen for 3D tv. Antallet af tv-programmer, der bliver produceret i 3D stiger støt, og danskerne har altid været meget interesserede i ny teknologi, så vi forventer, en stor stigning i antallet af hjem med et 3D tv ved udgangen af 2012,” siger Catja Middelboe Andersen, der er kommunikationsdirektør i Canal Digital.

Canal Digital viste tidligere på året flere store sportsbegivenheder i 3D – herunder French Open i tennis – og forventer at tilbyde sine kunder endnu flere 3D tv oplevelser i den kommende tid.

Mere end halvdelen af danskerne er HD ready

Canal Digitals nordiske undersøgelse viser også, at over halvdelen af danske tv-seere har udstyr eller abonnement til at se tv-programmer i HD-kvalitet, og for 32 pct. er det decideret vigtigt at kunne se tv i HD.

”I Canal Digital går vi målrettet efter at give vores kunder så meget godt HD-indhold som overhovedet muligt. Derfor får alle vores kunder også automatisk adgang til TV 2 HD lige så snart kanalen går i luften d. 10. januar næste år,” siger Catja Middelboe Andersen. 

Kilde: Canal Digital presse

Del på:

Gemt under:: Canal Digital