TV-Sport

Danske NFL rettigheder tilbage på TV 2

National Football League (NFL) kan i de næste tre sæsoner følges på TV 2s kanaler og TV 2 PLAY. Det melder TV 2 her kort før sæsonstarten.

I mange år har NFL været af finde hos TV3 Sporten og Viaplay, men nu er sporten altså tilbage der var den for alvor blev populær i Danmark nemlig hos TV 2.

NFL-sæsonen 2022 begynder fredag den 9. september, med opgøret mellem Buffalo Bills og de forsvarende Super Bowl-vindere fra Los Angeles Rams.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

– Vi har tidligere haft succes med NFL på TV 2, og da muligheden for at få rettigheden tilbage bød sig, var vi ikke i tvivl. Vi tror på, at vi kan bygge videre på interessen for NFL i Danmark og forhåbentligt udbrede den fantastiske sport for endnu flere danskere gennem vores mange platforme – til glæde for de danske NFL-fans, lyder det fra sportschef Frederik Lauesen.

TV 2 SPORT/SPORT X og TV 2 PLAY vil tilsammen sende syv kampe om ugen fra NFL-grundspillet.

Søndag aften vil der blive sendt to kampe med kampstart klokken 19 og yderligere to kampe klokken 22. Derudover vil der være natkasse-football mandag, tirsdag og torsdag. I slutspillet bliver alle kampe vist, og Super Bowl vil blive sendt på TV 2s hovedkanal.

På TV 2 PLAY vil brugerne i hver runde have adgang til den direkte transmission af højdepunkter fra alle søndagens kampe i programmet ’NFL RedZone’.

– Det er rigtigt meget fantastisk indhold fra NFL, og det vil være med til at gøre vores sportspakke på PLAY, ’Favorit + Sport’, endnu mere attraktiv. Vi vil sende en del af ugens bedste kampe på TV 2 SPORT, men for seere som ønsker at have adgang til alle vores NFL-kampe, så er sportspakken på TV 2 PLAY stedet, siger Frederik Lauesen.

Tjek NFL TV-Guiden her

Hvem skal dække NFL på TV 2 Sporten?

Jimmy Bøjgaard og Jesper Elming er tilbage på NFL dækningen i 2022/23 sæsonen på TV 2 Sporten.

Den mangeårige NFL-kommentator og indehaver af hjemmesiden GulKlud.dk, Claus Elming, melder at han og TV 2 har været i forhandlinger, men de har ikke kunnet blive enige. Så indtil videre er Claus Elming altså ikke tilbage på TV 2’s NFL dækning.

Følgende kampe er med danske kommentatorer i første spilleuge.

Fredag kl. 02.15: Los Angeles Rams-Buffalo Bills.
Søndag kl. 19.00 (starter på PLAY / TV 2 Sport ca. 20:50): Chicago Bears-San Francisco 49ers
Cirka Kl. 22.15: Minnesota Vikings-Green Bay Packers

Kilde: TV 2

Læs også


I samme kategori

Back to top button