TV-Sport

NFL Game Pass Pristjek

Ingen danske tv-kanaler ser ud til at tilbyde NFL her fra den nye sæson. Viaplay Group har netop meldt ud at de ikke forlænger, blandt andet med begrundelsen at NFL selv tilbyder indholdet via deres NFL Game Pass streamingtjeneste.

NFL Game Pass muligheder i Danmark
NFL Game Pass muligheder i Danmark

Prisen for NFL Game Pass i Danmark er 1880,- for Pro pakken, der giver adgang til alle sæsonens kampe inklusiv Super Bowl, RedZone og NFL Network med mere. Det er nok den pakke de fleste NFL Fans ville vælge. En billigere Essential pakke giver adgang til NFL RedZone om søndagen, men altså ikke frit valg af kampe. Endelig er der en gratis pakke, som giver dig highlights og Preseason kampe.

NFL Game Pass – hvad er det billigste land?

Typisk er Danmark blandt de dyreste lande, når vi taler internationale streamingtjenester. Det gælder f.eks. som mange nok ved Netflix, hvor vi betaler væsentligt mere end en række andre lande. Men hvad med NFL Game Pass? Er der penge at spare ved at komme til at bestille abonnementet, mens man lige har glemt at slukke for sin udenlandske VPN forbindelse?

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

DIGITALT.TV har tændt op for VPN forbindelsen for at tjekke priser på NFL Game Pass, og vi kan konstatere, at der er over 1300 kroner i forskel fra dyreste til billigste land.

NFL Game Pass Pristjek – Pro Pakken

Land Pris / år
Danmark 1880,-
Finland 1875,-
Norge 1778,-
Sverige 1711,-
Island 1527,-
Tyrkiet 1301
Tyskland 1250,-
Egypten 909,-
Kenya 909,-
Mexico 898,-
Argentina 727,-
Colombia 632,-
Brasilien 546,-

Priserne er tjekket af DIGITALT.TV 10. august 2022

Vi har ikke været igennem samtlige lande, men det billigste land vi kunne finde var Brasilien, der altså var 1334,- billigere end samme produkt i Danmark. Danmark er dyreste land med Finland lige i hælene.

OBS vi har ikke bestilt noget, så det er muligt, at der nu er lagt en spærring ind i forhold til kreditkort skal være fra samme land. Det har dog ikke været tilfældet tidligere.

Er det OK at bestille NFL Game Pass via VPN?

Det er ikke ulovligt at bruge VPN forbindelser, men naturligvis er det lidt at omgå den officielle måde at købe det på, hvis du, mens du bestiller, ser ud til at befinde dig i et andet land via en VPN.

Så vidt vi ved, så kan du teoretisk godt blot have VPN forbindelsen tændt i forbindelse med bestilling og så efterfølgende benytte det med din normale danske forbindelse uden VPN. Teknisk set så kunne NFL sikkert tjekke op, og se at du reelt ikke benytter dit brasilianske NFL Game Pass fra Brasilien. Søger man på Nettet, så lader det dog ikke til at de aktivt går ud og annullere kontoer, endnu i hvert fald.

Unlocator tilbyder VPN med Smart DNS oveni – reklamelink

Hvilke enheder kan man streame NFL Game Pass på?

Overordnet på Computer, Smartphones / Tablets, XBox, Playstation, Apple TV, Android TV og nyere Samsung / LG Smart TV. Tjek NFL’s oversigt her

Kan man dele et NFL Game Pass abonnement?

NFL Game Pass tilbyder op til 5 enheder men disse skal være på samme WiFi/IP adresse. Du kan således ikke bare dele et abonnement med nogen i en anden husstand.

Hvad kvalitet streames der i?

Der streames ifølge NFL med op til 1980x1080p ved 6Mbps på Chromecast og Apple TV.

Læs også


I samme kategori

Back to top button