TV-Sport

Viaplay Group bekræfter – dropper NFL

TV3+ har transmitteret NFL siden 2004, men rettighederne udløb efter SuperBowl 14. februar, og de bliver ikke forlænget. Det bekræfter Viaplay Group nu overfor EkstraBladet.

NFL ønsker at kapitalisere deres rettighed via deres egen streamingstjeneste, Game Pass. Det gør ikke situationen nemmere for os. Derfor har vi ikke længere NFL-rettighederne, udtaler Peter Nørrelund, der er chef for sport og ekspansion hos Viaplay Group til EB.dk.

Ingen andre danske tv-kanaler / streamingtjenester har endnu meldt noget ud om erhvervelse af NFL rettighederne. Ifølge hjemmesiden Gul Kluds rundspørge har hverken TV2 eller Discovery-koncernen købt NFL-rettighederne og heller ikke mindre tv-koncerner har budt, vist interesse eller haft økonomien til at overtage NFL. Eneste alternativ umiddelbart til Viaplay, Discovery+ og TV 2 kunne være DAZN, men det vil så nok bare blive amerikansk dækning, som måske ikke rigtig giver mening i forhold til NFL’s egen tjeneste Game Pass.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Alternativ – NFL Game pass

NFL’s egen streamingtjeneste Game Pass med frit valg mellem alle kampe koster 1880,-. Der er en essential pakke til 545,- / år, hvis man kan nøjes med adgang til Red Zone og highlights.

Læs også


I samme kategori

Back to top button