Champions League finalen vises i 3D

| fredag 06. maj, 2011 09:18 | opdateret 17. nov, 2012 kl. 9:11 | 0 Kommentarer

Siden mægtige Manchester United og FC Barcelona i denne uge kvalificerede sig til finalen i årets Champions League-turnering, har mange fans og eksperter slikket sig om munden. Det må nemlig betegnes som noget nær en drømmefinale, at lige præcis disse to hold mødes i London i slutningen af maj. Og det skal blive spændende at se, om det bliver henholdsvis Wayne Rooneys Manchester United eller Lionel Messis FC Barcelona, der løfter trofæet på Wembley sent lørdag den 28. maj.

Årets finale bliver med garanti en stor fodboldoplevelse, men nu kan Viasat tilbyde kunder en endnu større tv-oplevelse. For første gang kan Viasat nemlig levere finalen i 3D.

For at se kampen i 3D skal ens fladskærm først og fremmest være i stand til kunne vise 3D. Dernæst skal man have et abonnement på ”Stor Danmarks-pakken” hos Viasat. I så fald har man Wembley, Manchester og Barcelona helt hjemme i sin stue, når bolden ruller for første gang klokken 20.45. I Viasat er man naturligvis glad for bogstaveligt talt at kunne give seerne årets ypperligste fodboldkamp med en ekstra dimension.

”Der er jo ingen tvivl om, at Champions League-finalen på Wembley rangerer som den største fodboldkamp i 2011, og kampen har naturligvis en ekstrem stor seerinteresse. Derfor er Viasat naturligvis glade for, at vi kan tilbyde vores kunder den fantastiske kamp i 3D,” siger kommunikationschef for Viasat, Kirstine Rasmussen.

UEFA Champions League-finalen bliver den 9. begivenhed, Viasat sender i 3D, siden Viasat lancerede sin 3D-tjeneste i midten af december sidste år. Viasat har blandt andet tilbudt sine kunder to ishockeykampe, golfturneringen Sony Open fra Hawaii og kampe fra den igangværende Champions League-turnering. Da FC København mødte Chelsea FC i Parken den 22. februar, stod Viasat for både produktionen og distributionen af kampen. Kampen var den første 3D-produktion i Danmark, og den blev vist i Danmark, Sverige og Norge.

Hvis Viasats kunder ønsker at leje 3D-film, er det nødvendigt med en boks med harddiskoptager, men kunderne behøver ikke en optagefunktion for at se sport i 3D. Viasats 3D-lancering sker i et samarbejde med Samsung. Udsendelse af 3D-live foretages sammen med SES-ASTRA.

Finalen kan naturligvis også ses i HD på TV3+ HD

Kilde: Viasat presse

Del på:

Tags: ,

Gemt under:: Viasat