[responsive_menu_pro]

CANAL8 Sport ny dansk sportskanal

| tirsdag 03. jul, 2012 10:19 | opdateret 21. maj, 2013 kl. 12:09 | 5 Kommentarer
Canal8 Sport ny dansk sportskanal

Canal8 Sport ny dansk sportskanal

Sportsglade, danske tv-seere kan glæde sig til den 13. august, hvor CANAL8 Sport går i luften. Kanalen vil være spækket med indhold som ATP tennis, motorsport, Ultimate Fighting og ikke mindst masser af fodbold fra f.eks. Serie A, Superligaen, Europa League og den hollandske Æresdivision. Rettigheder, der ellers kunne opleves på betalingskanalen CANAL+ Sport. Med lanceringen af CANAL8 Sport bliver de store rettigheder nu tilgængelige for mange flere mennesker og til en markant billigere pris end tidligere.

CANAL8 Sport er en del af C More Entertainment-familien, der i Danmark blandt andet også står bag underholdningskanalen CANAL9. Hvor CANAL8 Sport er en rendyrket sportskanal, er CANAL9 den brede underholdningskanal, hvor man naturligvis også fremover vil finde de største kampe fra Superligaen, La Liga og Europa League side om side med masser af underholdende film, serier og dokumentarer af stadig stigende kvalitet.

”Vi er rigtigt glade for lanceringen af CANAL8 Sport. Med CANAL8 Sport har vi mulighed for at lave en rendyrket sportskanal og give en masse sportsfans lettere, billigere og bedre adgang til nogle rigtigt stærke rettigheder. Det giver os samtidig mulighed for klart at positionere CANAL9, som vores flagskib, hvor stærkt non-sport indhold lever side om side med de største af vores fodbold/sportsrettigheder”, udtaler Charlotte Repholtz, Country Manager for C More Entertainment i Danmark.

C More Entertainments Administrerende Direktør Johan Kleberg er også glad for lanceringen af CANAL8 Sport og udtaler: “Med lanceringen af CANAL8 Sport er vi nu klar med en ny struktur på det danske marked. Vi har to bredt distribuerede kanaler med sport og underholdning samt et reklamefrit betalings-tv produkt, C More, med fokus på de nyeste og største film og tv-serier”.

Udover YouSee’s Fuldpakke, lanceres CANAL8 Sport også hos TDC Home Trio og hos Canal Digital, mens der stadig forhandles med de øvrige danske operatører.

C More Entertainment oplyser overfor DIGITALT.TV at kanalen starter i SD, men at HD versionen skulle komme i løbet af 1. kvartal 2013. Canal+ Sport 1 DK lukker i forbindelse med omlægningen, så man kan sige at Canal8 Sport erstatter Canal+ Sport 1 i Danmark.

Del på:

Gemt under:: Branche-Nyt

5
Kommentarer

Please Login to comment
5 Kommentar tråde
0 Tråd svar
0 Følgere
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Kommentar forfattere
  Abonnér  
nyeste ældste
Giv mig besked
mich

Sports- og børnekanaler, det er lige det vi har gået og tørstet efter

Det er simpelthen for useriøst med mere sport. Hvor billige ville tv-pakkerne ikke blive, hvis man droppede sporten? F.eks. TV3+ stiger med 18% i år… Det er dog altid noget at YouSee smider den i Fuldpakken og ikke i basis- eller mellempakken.

De nævner ikke noget om at kanalen bliver i HD.
Jeg håber Stofa siger nej tak… gider ikke betale mere for de samme superligakampe igen.

Kristian

ingen siger at fuldpakken stiger mere pga dette.. men dem som elsker sport slipper med at betale for highpay kanaler .. Sport’s 2 kører vider ind til vider og de 2 HD sports kanaler fra Canal+ kører vider..