Canal Digital

Canal Digital lancerer ny TV boks i Sverige

Canal Digital tilbyder nu sine svenske kunder en ny High End tv-boks. Boksen er produceret af Kaonmedia i modsætning til de nuværende to modeller, der er produceret af ADB.

Canal Digital ny smart-box Designet ser umiddelbart ud til at være lidt mere slimline end HD Entertain Center. Der er ikke længere noget front display.

Canal Digital ny boks harddiskI forhold til den nuværende topmodel, HD Entertain Center boksen, så er en af nyhederne mulighed for større harddisk. Den sælges med 1 TB mod 500 GB på den gamle topmodel. Der angives at være plads til 160 timers HD-programmer. Det er muligt at skifte harddisk, eftersom der er et slot på bagsiden, hvor man kan montere/afmontere harddisk ganske enkelt.

2015-12-24_09-11-18Der er WiFi på den nye model udover kablet netværkstilslutning. Det ser fra manualen ud til, at man ikke behøver en Splitter for at anvende Single Cable LNB. På tilslutningssiden, så er der ikke scart udgang på den nye model, men det er også forventeligt. Der er terrestrisk tv-tuner ud over de to satellit-tunere.

Kortlæseren er af på bagsiden og ligner i størrelse de kort du kender fra smartphones.

canal digital epg svenskBrugeroverfladen ser ud til at være meget lig de nuværende modeller.

Boksen sælges pt. for 2198,- svenske kroner. Den normale pris angives til 3698,- svenske.

Canal Digital lancerer boksen i Norge i maj 2016 og en snarlig lancering er også på vel i Danmark. De søger lige nu testere til bokse. Læs mere her

I samme kategori

Back to top button