Canal Digital

Canal Digital Go på Samsung Smart-TV

I dag lancerer Canal Digital en app til Samsung SMART-TV, der giver kunderne direkte adgang til Canal Digitals video on demand tjeneste Canal Digital Go. I første omgang giver den nye app adgang til at leje masser af film fra SF Anytimes store filmkatalog. App’en vil imidlertid løbende blive udbygget med attraktivt indhold fra andre rettighedsindehavere.

Den nye Samsung app er et led i Canal Digitals strategi om at give sine kunder attraktivt indhold på forskellige platforme, så kunderne frit kan nyde tv-indhold uafhængig af tid og sted.

”I Canal Digital ønsker vi at give vores kunder nem og enkel adgang til alle de nye muligheder for at se og bruge tv-indhold, som den moderne tv-teknologi hele tiden sætter nye standarder for. Vi er stærkt optaget af at udbygge vores on demand platform Canal Digital Go, som alle kunder i dag har adgang til via web-tv og som herudover kan bruges direkte via vores harddisk tv-boxe. Med Samsung SMART-TV er der nu endnu en nem og enkel måde, vores kunder kan nyde de ekstra fordele deres tv-abonnement hos os giver dem,” siger Catja Middelboe Andersen, kommunikationsdirektør hos Canal Digital. 

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Der er adgang til Canal Digital GO på alle Samsung TV, der understøtter Samsungs applikationsplatform.

Læs mere på: http://www.canaldigital.dk/til-dig-med-canal-digital/GO-info/

Kilde: Canal Digital presse

 


Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button