Canal Digital

Canal Digital arbejder med næste generation af TV-oplevelser baseret på Android TV

Canal Digital Android TV UI
Canal Digtials kunder kan glæde sig til et moderne, fleksibelt underholdnings-univers, hvor live-TV og streaming integreres med Google-teknologi.
Foto: Canal Digital

På forrige weekends IBC Messe i Amsterdam deltog repræsentanter fra Canal Digitals produktudviklingsafdeling som en del af GoogleTM’s Android TVTM-møde. I den forbindelse blev det offentliggjort, at Canal Digital er i fuld gang med at skabe en fuldkommen ny TV-oplevelse bygget på Googles innovative og åbne økosystem, Android TV-platformen.

  • Det er både glædeligt og spændende for os at være med til at skabe næste generation af TV-oplevelser. Baseret på Android TV-platformen vil kunderne få en total ny TV-oplevelse med fuld integration mellem live-TV, streaming og andre tjenester. Med den her platform vil vi opfylde vores kunders behov i takt med, at de udvikler sig, siger Ragnar Kårhus, CEO for Canal Digital.

Der vil blive afsløret flere detaljer om den nye TV-oplevelse tættere på lanceringsdatoen. Canal Digital har arbejdet med Android TV-platformen i et stykke tid, og lanceringsdatoen bliver offentliggjort inden udgangen af 2017.

Kilde: Canal Digital

I samme kategori

Back to top button