Nyheder

Bliv Tech klar til sommerferien – Tips til underholdning og gadgets til ferien

Sommerferien står for døren for en række danskere og med på rejsen er ofte en del teknologi som Smartphones, Tablets osv. Her nogle tips til underholdning og udstyr, der kan være praktisk at have med på rejsen.

Download serier og film inden du rejser på ferie

Ofte er der ventetid på at komme frem til din feriedestination. Det kan være mange timer i en bil, på fly eller færge. Her kan det være umuligt eller meget dyrt at få hurtig internet adgang, der er egnet til streaming. Selv om der er EU data med i mange danske telefonabonnementer, så kan man hurtigt bruge denne op ved at streame.

viaplay serier illustrationHeldigvis tilbyder flere streamingtjenester som for eksempel Netflix og Viaplay Reklame-link, Min Bio og Blockbuster download af både film og tv-serier. Så forbered dig på at hente indhold hjemmefra, som du kan se offline. Tjek vores Stremingguide for indhold, du måske kan tage med.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Er du på ferie i EU lande, og er der adgang til god WiFi forbindelse, så kan du streame fra danske streamingtjenester, eftersom EU regler har sørget for dette.

Husk ekstra strøm og eventuelt adapter

Powerbank

Til en familie er en håndfuld powerbanks i forskellige størrelser praktisk. Selv om tablet’en er opladet hjemmefra, så går der ikke længe, før den løber tør. Det er desuden altid rart at have strøm på telefonen, så man kan finde vej.

Tjek dagspriser på Powerbanks hos Pricerunnner.dk her

PowerCube rejse e1561447124410

Er du et sted uden passende stikdåser til danske stik, så er det en rigtig god idé at have en passende adapter med hjemmefra. Måske kunne det være en PowerCube som på billedet ovenfor. Der er også USB stik i, hvilket kan være praktisk til opladning af mobile enheder.

Tjek dagsprisen på PowerCube Rejsemodellen her hos Pricerunner.dk

Hovedtelefon

Sony WH H900

Er du i støjfyldte omgivelser så kunne du kigge på et par støjreducerende hovedtelefoner, der kan skærme dig eksempelvis på et fly mod lyden af motorer, skrigende babyer og andet støj. Vi har testet en Sony model sidste år.

En praktisk dims at have med, hvis du bruger hovedtelefoner med kabel, kunne også være et splitterstik/kabel, der gør at du kan koble to sæt hovedtelefoner til den samme udgang på din tablet eller telefon, så to kan høre den samme lyd på samme tid. Det er perfekt, når man for eksempel skal se film sammen.

Android Auto eller Apple CarPlay på bilferien

Android Auto Danmark Test

Tager du på bilferie, så kan du i mange nyere biler få glæde af navigation med mere via Android Auto eller Apple CarPlay. Vi har for nyligt testet Android Auto. Læs testen her


I samme kategori

Back to top button