Branche-Nyt

Black Week 2020 Tilbud – Lenovo Smart Clock til soveværelset

Black Friday ugen er i gang, og der er allerede godt gang i tilbudene hos flere forhandlere. Smart Home produktkategorien er vokset markant de senere år, med f.eks. smart lys, lyd og smart skærme. Én af produkterne i sidstnævnte kategori er Lenovo Smart Clock der er med indbygget Google Assistent. Det er det moderne bud på alarmklokken til soveværelset.

Hidtil laveste pris

Lenovo Smart Clock er på Black Week tilbud til 299,-, hvilket er den laveste pris hidtil ifølge Pricerunner.dk 

Lenovo Smart Clock er udrustet med en 4” touch-skærm og der USB stik til opladning af din smartphone. Det er muligt af vælge mellem flere melodier, så du kan vågne til den alarm du finder bedst. For at snooze skal du blot trykke på Smart Clock’en. Displayet kan også benyttes til at se vejret, din kalender med mere.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Produktet findes også i en endnu billigere udgave, Lenovo Smart Clock Essential til Black Week prisen 229,-. På den model er der dog ikke touch skærm, så mon ikke de fleste gerne vil give lidt mere for at få det.

Vi har tidligere testet luksus modellen indenfor Clock Radio med Google Assistent nemlig Harman Kardon Citation Oasis modellen der har bedre lyd end Lenovo’s model her og indbygget DAB radio, men prisen er så også 1699,-, så Lenovo’s bud er altså væsentligt billigere.

Vi har købt et eksemplar, så måske dukker der en test op senere her på DIGITALT.TV.

Læs også


I samme kategori

Back to top button