Branche-Nyt

Black Friday 2020 – Bliv klar til årets store shopping dag her

I denne artikel kigger vi frem mod Black Friday 2020. Black Friday er årets største tilbudsdag i både online og fysiske butikker. Black Friday stammer fra USA, og er dagen efter Thanksgiving, og den er årets største shopping dag i Danmark.

Black Friday 2020 falder fredag den 27. november. Udsalget Black Friday lejer at være både et online udsalg og en udsalgsbegivenhed i de fysiske butikker med mange kunder. En række butikker har allerede meldt ud, at de vil undgå for mange kunder i butikkerne her i 2020 med Corona situationen i mente. Der sker ved dels at sprede de gode ”køtilbud” ud på flere dage, og i det hele taget undlade at have køtilbud, der kan tiltrække mange mennesker på en gang. Så årets Black Friday bliver nok endnu mere en online begivenhed end normalt.

Sådan kan du forberede dig til Black Friday 2020

Formentlig så har du nogle konkrete produkter i tankerne, som du overvejer at købe på Black Friday. Inden da er det en god idé at forberede dig ved at tjekke priserne inden og historisk set.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Det kan du gøre via Pricerunner, hvor du lynhurtigt kan finde de laveste priser lige nu, og tjekke de laveste priser over længere tid, så du kan se prisudviklingen og bedre bedømme, hvad din drømmepris skal være på Black Friday, før du slår til.

De bedste tilbud kan være udsolgt på få minutter, så det gælder for køberne at være hurtigt ude. Selvom du skal slå hurtigt til, er det stadig vigtigt at sammenligne prisen, for at vurdere hvor godt et tilbud, der er tale om.

prisstatistik pricerunner
Pricerunners Prishistorik er et godt værktøj til at tjekke om prisnedsættelser er reelle

Der har været en tendens til, at forhandlere sætter prisen op på f.eks. TV fra september og op til Black Friday, for så at få tilbuddene til at se bedre ud. Det kan Prishistorikken på Pricerunner.dk afsløre.

Pricerunner har også en prisalarm funktion, så du på dine favoritprodukter kan få besked, når prisen kommer under, det du vil give.

Find de bedste tilbud på dagen

Prisen er i centrum Black Friday og ligesom de forrige år, så har PriceRunner igen samlet et stort overblik over Black Friday tilbud.  Her kan du hurtigt få et samlet overblik med nye Black Friday tilbud.

Og lige et ekstra tip, der er også forhandlere der benytter rabatkoder, for en god besparelse. Dem holder Pricerunner.dk også øje med.

Black Friday 2020 TV modeller du bør holde øje med

Her på DIGITALT.TV er det naturligt nok tilbud på fladskærme, lyd og smart home produkter, vi holder mest øje med. Igen her i 2020, så er det fortsat OLED tv-modellerne der fanger vores øje. De leverer det bedste billede, og prisen er blevet mere attraktiv over de seneste år, også på 65″ modellerne som flere og flere vælger.  77″ modellerne er fortsat en del dyrere, men mon ikke vi måske ser et fornuftigt tilbud på disse også.

LG OLED CX 48

LG OLED modellerne hedder i 2020 noget med X. Nyt i C produktserien er, at der også kan fås en model i 48″ størrelse, LG OLED48CX6.

Umiddelbart er den mest interessante LG OLED produktserie CX, som vil være mest interessante i forhold til Black Friday tilbud. Her får du alle de samme billedemæssige features som på dyrere LG OLED modeller.

Modellen findes i 48,55,65,77 størrelse. 55″ modellen har været nede i 11.999,- som det billigste hidtil, mens 65″ modellen har været nede i 17.999,-

Både Panasonic, Sony og Philips har også glimrende OLED TV modeller, som er værd at holde øje med.

I QLED / LED TV kategorien kan følgende modeller også have interesse:

Læs TV produkttests inden du køber

Ovenstående modeller er gode forslag, men det er altid en god idé at læse produktanmeldelser. Vi har samlet nogle herunder:

Smart Home produkter du kan holde øje med

tado smart radiator thermostat V3+Tado V3+ smart radiatortermostat, har vi tidligere testet. Men den kan du gøre opvarmningen mere optimeret og automatiseret. Der er traditionelt gode rabatter på Tado termostater på Black Friday.

TV med baglys Philips Hue Play

Philips Hue lys er en anden populær produktserie på Black Friday, så mangler du mere Hue lys til dit hjem, så er det værd at holde øje med gode tilbud. Vi har senest testet Philips Hue Play 

Harman Kardon Citation Oasis test

Google Home produkter, er endnu en smart home produktkategori, hvor det kan være værd at holde øje med gode tilbud. Måske kunne du bruge en Nest Home Ringklokke med indbygget kamera, eller en smart skærm eller en smart højtaler med indbygget Google Assistent måske. Senest har vi testet en vellydende DAB clockradio med indbygget Google Assistent.

10 gode råd til at gøre den bedste handel på Black Friday

  1. Skriv en indkøbsliste i forvejen
  2. Lav et budget
  3. Sammenlign priser
  4. Se på laveste pris på markedet når du sammenligner rabat
  5. Tjek fragtomkostningerne
  6. Vær tidligt ude
  7. Køb kun fra seriøse butikker
  8. Tjek om det er nemt at returnere
  9. Slå hurtigt til
  10. Undersøg bytte regler

Læs også


I samme kategori

Back to top button