Stofa

AN-TV i Ålborg overdrager ejerskab til Stofa – betyder rabat til kunderne

I mere end 25 år har Aalborg Nørresundby Kabel-TV (AN-TV) og Stofa samarbejdet om at levere tv-pakker til medlemmerne. Men som vi tidligere har skrevet så har AN-TV besluttet at droppe selvstændigheden og overdrage det fulde ejerskab til Stofa.

– Vi oplever en stærk øget konkurrence på tv-markedet, og vi må erkende, at vi ikke længere har de fornødne muskler til at sikre konkurrencedygtige priser til vores medlemmer. De muskler har vores mangeårige samarbejdspartner Stofa, som med aftalen også har indvilliget i at give en betydelig rabat til alle vores tv-kunder, siger AN-TV’s formand, Jakob K. Svendsen.

30.000 nordjyder får rabat på 37,50 kroner i 3 år

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Med aftalen følger en række fordele for foreningsmedlemmer, som blandt andet kan se frem til et betydeligt prisfald på tv i en tid, hvor det konkurrenceprægede tv-marked presser priserne opad. Alle medlemmer vil således få en månedlig rabat på deres tv-pakke på 37,50 kroner i de næste tre år.

– Vi glæder os selvfølgelig over aftalen med AN-TV og ser frem til at forsætte med at levere både tv og internet til medlemmerne. For medlemmerne betyder overdragelsen ikke andet, end at de fra deres næste regning vil kunne se, at rabatten på deres tv-pakke fremgår med tilbagevirkende kraft fra den 1. maj 2021. Ellers fortsætter alt, som det plejer, forklarer Jesper Kjelgaard, salgsdirektør i Norlys Digital.

Medlemmer, som er omfattet af overdragelsen, får direkte besked fra Stofa.

Fremtiden for AN-TV er endnu ikke helt på plads, men foreningen består og skal nu gentænke dens formål. Ud over en rabat til medlemmerne modtager foreningen også et kontantbeløb i forbindelse med aftalen.

Kilde: Norlys presse

Læs også


I samme kategori

Back to top button