Kabel-TV

8.000 bredbåndskunder flyttet nytårsnat i Odense

glentenlogoDanmarks største uafhængige antenneforening Glenten har nytårsnat flyttet 8.000 bredbåndskunder fra Stofa og over til Glentens eget bredbånd. Glentens medlemmer sparer derved op til 1.800 kr. om året.

Det har krævet nøje planlægning af teknik, information og logistik, at gennemføre så stort et projekt, som det er at flytte 8.000 bredbåndskunder. Alt er forløbet planmæssigt, og der var ingen Glenten-medlemmer uden internet nytårsmorgen – hvis anvisningerne var fulgt vel at mærke.

Nyeste generation modems, højere hastigheder og en månedlig besparelse på op til 150 kr. er nogle af de mange fordele det får for Glentens medlemmer, at Glenten nu selv står for eget bredbånd. Glentens medlemmer kan også se frem til odenseansk kundeservice i øjenhøjde.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

2 voldgiftssager måtte der til
En tidligere bestyrelse i Glenten overdrog rettighederne til at drive internet via Glenten til OE Kabel TV. De rettigheder blev senere købt af Canal Digital, da de købte OE Kabel TV. Her måtte Glenten anlægge den første voldgiftssag mod Canal Digital. Den handlede om, hvilke områder Canal Digital måtte sælge internet i. Glenten vandt voldsgiftssagen delvist, og voldgiftssagen afgjorde hvilke områder Glenten måtte sælge internet i, og hvilke områder Canal Digital måtte sælge internet i.

I 2012 købte Stofa rettighederne af Canal Digital. Den siddende bestyrelse forsøgte at købe internetrettighederne tilbage fra Stofa. Stofa ville ikke sælge til den pris Glenten bød ind med. I 2013 meddelte Stofa Glenten, at aftalen om at drive internet udløber i 2019 og ikke i 2017. Her måtte Glenten anlægge de anden voldgiftssag, som Glenten vandt. Derfor kan Glentens medlemmer få Glenten internet fra i 1. januar 2017.

Nyheden følger godt et år efter af den store nordjyske antenneforening HAS også skiftede fra Stofa til selv at stå for Internet til sine medlemmer.

Kilde: Glenten

I samme kategori

Back to top button