7’eren er på vej – Voice TV nu også med Comedy

| fredag 16. dec, 2011 13:56 | opdateret 15. dec, 2012 kl. 19:18 | 7 Kommentarer

7eren på Voice TVI 2012 meddeler SBS at de lancerer Comedy vinduet – 7’eren på Voice tv-kanalen. På 7’eren vil programmerne blive skræddersyet til alle der elsker et godt grin og vil sende både klassiske og nye sitcoms, film og satire-serier lover SBS.

Comedy vinduet – 7’eren sender hver dag i tidsrummet kl. 18-24.00 og vil blandt andet sende  følgende sitcoms og satireserier. Spin City,Rap fyr i L.A., The Drew Carey Show, Big Bang Theory og Fraiser.

Således vil der ikke være musik nonstop længere på Voice TV fra 1. januar.

Kilde: TheVoice.dk / TV-Nyt.com

Del på:

Gemt under:: Branche-Nyt

7
Kommentarer

for at kommentere
7 Kommentartråde
0 Svar i tråden
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Kommentarforfattere
  Abonnér  
nyeste ældste
Underret om
Preben Pedersen

Så kommer der nok igen en prisstigning, men det koster nok, så også pladsen i tv-pakker og den vil overgå til frit valg kanal istedet for.

parabolgutten returns

Hvad er der nu sket for at sende musik på musik tv? Det var da utroligt!

OneWorld

Det er da helt utroligt… Det er som at skyde sig selv i foden.

Når der er tale om en musikkanal, så send dog bare musik… Hvad skal man pludselig med comedy i så lang tid??

Og så er der endda tale om nogle komedieserier, som SBS TV allerede har sendt på det tidligere TV Danmark, SBS Net osv. samt sender på de eksisterende andre SBS kanaler = genudsendelser…

De ødelægger bare en god musikkanal, og hvis det er, at de har planer om at lancere en comedykanal med navn 7’eren, så burde de da bare gøre det…

parabolgutten returns

Fuldstændig enig med OneWorld. Den eneste rene musikkanal som er tilbage er VH1 DK. Det er så satans irriterenede når musikkanalerne ødelægges med serier, så er de totalt ubrugelige.

Forstår heller ikke dette. Var meget glad for Voice TV, før det begynder. Lørdag aften en omgang genudsendelser af gammle serier. Tvivler på at det er for seernes skyld at de gør dette. Og alle serierne kører jo i forevejen sideløbende på Kanal 6. Så jeg kan desværre ikke se ideeen i dette. Og nu er VH1 klart den eneste kanal der sender musik døgnet rundt. MTV HD er også ok. Væsentlig bedre en den normale MTV Reality TV. Men syntes at Voice TV var godt da det henvender sig til et lidt yngre publikum.

Kun endnu en forringelse af sendefladen.

M-Usik

Super kedelig meddelelse. Voice var musikkanalen man kunne regne med… man kunne se nogle aktuelle videoer når man havde lyst.

Det der sendes nu er rent til grin (på den dårlige måde!) Gamle uddaterede serier med emner der var aktuelle for 10-20 år siden… vil de unge (læs: købe-stærke/villige) se det?? Nej!

SBS har så mange andre dårlige kanaler med dårlige comedy-serier og sitcom’s, hvorfor skal Voice-tv være en del af det??? Voice-tv er nu blevet til Skod-tv…

SBS: Surt-Bare-Surt!

parabolgutten returns

Nu har jeg her til aften også haft mulighed for at zappe forbi Voice TV’s 7eren. Det er godtnok en ren skraldespand de har fået lavet sig. Gammelt skrammel, som ikke kan sendes på 6eren længere.

Hvorfor er det bedre end at sende nye musikvideoer? Som man eksempelvis kan have kørende mens man har gæster!